sunshine97
Fanka BB :)
Jeśli mogę spytać to pamiętasz ile z tych 28 miałaś dojrzałychJa miałam 28 jajek pobranych i miałam transfer w kolejnym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mogę spytać to pamiętasz ile z tych 28 miałaś dojrzałychJa miałam 28 jajek pobranych i miałam transfer w kolejnym cyklu
A u mnie niestety klapa... 2 wczesne blastocysty przestały się rozwijać... Chyba już tracę nadzieję, ponownie taka sama sytuacja. Nie wiem co robić dalej.
no staram sie juz pol zycia prawieTo super, gratulacje. Podziwiam, że decydujesz się na te droge jeszcze raz. Trzymam kciuki, żeby i tym razem się udało <3 my walczymy o pierwsze dzieciątko. Też mam nadzieje, że w końcu będzie nam dane zostać rodzicami chociaż tych momentów gdzie człowiek chce sie poddać jest dużooo.
Staraczką się nie bywa, nia sie jest cale zycieno staram sie juz pol zycia prawiena szczescie mialam tyle zarodkow po stymulacji ze nie musze przechodzić punkcji juz, za tydzien biore 4 zarodek i wciaz 6
DobrzeCoś może powiedzieć ten wynik estradiolu? 25 pęcherzyków.. nie mam pojęcia czy to git czy nie git
Estradiol 1932,00
Progesteron 0.41
Myśmy mieli imsi w refundacji.IMSI chyba nie jest w refundacji i nie można dopłacić. Zymoth tak jak LadyCaro pisała zleca lekarz i jest to refundowane.
To podejrzewam że nie było w refundacji tylko po prostu klinika zrobiła tak jakby na swój kosztMyśmy mieli imsi w refundacji.lekarz i embriolog decydowali, ja nawet nie musiałam o to prosić.
AjjNic nie zostałobyło 6 dojrzałych komórek, tylko 2 się zapłodniły. Rozwijały się ładnie, zaczęły się rozwijać blastocysty i klapa. Zatrzymały się na etapie wczesnej blastocysty. Nie wiem co mam robić dalej...
Właśnie głęboko myślę o zmianie i raczej tak zrobię. Kariotypów nie badałam. Tylko która klinika, lekarz są godni polecenia w Warszawie?A myślałas o zmianie kliniki? Może to kwestia właśnie słabego doboru plemników.. kariotypy badałaś?
Ja bym spróbowała odezwać się jeszcze do insta embriolog na instagramie może odpisze Ci z doświadczenia co tu może pomóc albo gdzie szukać przyczyny.