reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mmmm z 14 kumulusow to powinno być co wybierac, trzymam kciuki aby było dużo pięknych komórek, no i ostatecznie zarodków ! :-) Masz z głowy punkcje, ja jutro jadę i już mam małego stracha :zawstydzona/y:
A które to jest Twoje podejście? Zapladniaja wszystkie czy 6 komórek?

Mycha suplementacja powinna trwac minimum 3 cykle wiec teraz juz chyba nie ma sensu zaczynac.

mmm 14 to niezly wynik, kciukasy za sex na szkielku

Anulla ja strzykawek z Menopuru mam baaaaardzo duzo po 3 stymulacjach, zwlaszcza, ze mi menopur 1200 starcza na 4 dni wiec tylko 4 strzykawki zuzywam ale nic z nimi nie robie. Moze sie kiedys przydadza, jak nie mi to komus.

Ostatnia edycja:
LIPIEC :

13.07.2014 Anulla wysoka beta
13.07.2014 DW punkcja

14.07.2014 Milena transfer
14.07.2014 Kotuska podglądanko
16.07.2014 KasiaMakaronik wizyta
16.07.2014 Kasik podglądanko
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
17.07.2014 Medalikara wizyta
21.07.2014 Magda wizyta
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
25.07.2014 Wanesska wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spotkanie trójmiejskie 16.07.2014 Madison Gdańsk

Madzia łapię fluidki od samego rana :)

Anulla, &&& za piękną betę

DW, kciukasy za punkcję i duuuużo jajeczek

Ostatnia edycja:
Anulla cala moc dzisiaj z Toba :) Pytalas o acesan podczas @ mam nadzieje, ze ta wiedza nie bedzie Ci juz potrzebna po dzisiejszej becie. Moim zdaniem nie trzeba odstawiac na czas @, ja nie odstawilam a @ byla wyjatkowo skapa i nic nie bolalo. Doktorek nawet mowil, ze brak bolu moze byc wynikiem acesanu.

DW owocnego jajkobrania i kciukasy za sex na szkielku :)

krew oddana i po wyniki jadę ok 17.00.
Kasik, niestety wiedza będzie mi potrzebna. Co prawda mam cichą nadzieję, ale chyba musiałby zdarzyć się cud, żeby beta była wysoka. Pojechałam do innego szpitala, może jednak przyniesie mi szczęście:zawstydzona/y:. Bóle mam jak na @ i to jest to samo co przy poprzednich transferach. No nic, czekam spokojnie na wyniki. Zastanawiałam się, czy robić estradiol, bo on chyba nie bardzo jest istotny, no ale zrobiłam cały zestaw. :)
Kasik, oczywiście w aptekach nie ma acesanu 50 i muszę zamawiać. No co apteki mam u siebie to szkoda słów. No i chyba DHEA muszę zamówić, bo przed stymulacją się przyda.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry