reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla, o którą aptekę chodzi?
Aha o gemini ;)
Jest dość daleko od Madisona bo przez miasto trzeba się przedrzeć.
Główna apteka jest na ul. Trzy Lipy 3.
Na miejscu w aptece jest drożej niż przez internet więc mimo przesyłki warto zamawiać.

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla trzymam kcuikulla ;-):tak:
Mmm piękny wynik, tyle jajców!!! kciuki za ładne zarodeczki &&&&&&&&
Anuszka ciesze się że dostałaś euthyrox :tak: Dlaczego teraz masz plamienia? chyba coś przeoczyłam :sorry: jesteś na antykach?

Co do apteki gemini na Morenie... koleżanka mówiła że tam są mega kolejki + Morena jest w remoncie z uwagi na budowę torowiska, więc uwzględnijcie to w swoich planach wypadowych na aptekę ;-)

Anulla i inne dziewczyny jak się zamówi w Gemini leki na ponad 150 zł. to można odebrać też w innej ich aptece w Gdańsku na Obrońców Wybrzeża 2 oraz w innych miastach: Lębork, Tczew, Wejherowo, Starogard Gdański, Kwidzyn, Malbork, Pruszcz Gdański i Ełki. Jednak przy tej ilości myślę, że rozsądniejszy jest koszt przesyłki ups 12,49 zł. biorąc pod uwagę koszt dojazdu do apteki.

Kasik, ja raz zamawiałam do swojej apteki. Szybciej zamówić z przesyłką bo nawet na drugi dzień możesz mieć w domu a do apteki chyba 3 lub 4 dni czekałam.

dziękuję dziewczyny za Waszą wiarę i kciuki. Niestety Kasik, tabletki przydadzą się. Beta 0,1. :-( Straciłam wszelką ochotę na dalszą walkę. Kolejny też jest za słaby żeby się udało, więc muszę zdecydować czy chcę się dalej stymulować.

reklama
Anulla kochana tak mi przykro :( Kurcze mialam nadzieje, ze to bedzie wlasnie ten. Dlaczego chcesz byc stymulowana mimo, ze masz jeszcze mrozaczka? Mamy przeciez na forum kilka ciaz wlasnie z tych ostatnich, teoretycznie najslabszych zarodkow. Wiem, ze dzisiaj jest Ci ciezko ale nie trac wiary, warto walczyc. Dodatkowo refundacja lekow teraz daje wiecej mozliwosci. Roznice mozna przeznaczyc na suplementacje i dodatkowe badania. Wyplacz sie i szybciutko podnos bo mrozaczek czeka.

Do góry