reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
dziewczyny, które stymulowałyście się menopurem, powiedzcie co robicie ze strzykawkami - tymi co zostały nietknięte - w opakowaniach menopuru jest tego bardzo dużo i mi ze wszystkich opakowań zostało chyba z 50 szt fabrycznie nowych strzykawek i nie wiem co z tym zrobić. Do kliniki do utylizacji zawiozłam te które używałam, ale nie zapytałam co mam zrobić z nowymi. Zapytam w aptece, bo może producent je jeszcze wykorzysta? Nie wiem jaka jest procedura, ale skoro są one nietknięte, to może...

Cześć. Czuję się tak sobie. Brzuch mnie boli i cały dzień spałam. Pobrali 14 kumulusów, ale nie wiem ile jest prawidłowych komórek, kazali mi zadzwonić ale oczywiście w Gamecie nikt nie odbierał. Cóż wszystkiego się dowiem w poniedziałek.

Marikka , ja z kolei brałam antyki od 2 do 22 dc i w tym samym czasie od 18 dnia brania tabletki zaczynałam gonapeptyl. Myślę, że lekarz wie co robi - nie panikuj :)

hejka babeczki
byłam na wizycie... dostałam recepty ... menopur czeka już w lodówce ...
za 600j zapłaciłam jak za przysłowiowy barszcz ... 195 zł
startuje 1/08
drka obejrzała sobie moje wyniki tsh, prl i insuliny ...
dostałam euthyrox ... narazie 25 mg ... mówiła że pewnie obniży i ths i prl ... a z insuliną podobno nie jest tak źle ...
no nic czekamy co przyniesie los ...
mam cały czas plamienie ... a to nie fajne szczególnie na urlop :(

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!!! Mam do was pytanko jako ze dzis zaczynam stymulacje-pierwszy zastrzyk Gonal f 150j, mam pytanie czy bierzecie jakies witaminy, suplementy diety? Pytałam sie mojej lekarki to powiedziala mi zeby brac tylko kwas foliowy ale tyle teraz mówią o tych kwasach omega...

Anulla, ja wszystkie strzykawki, ampułki itp oddałam w klinice do utylizacji ;)

Mmm, kciuki żeby ładnie się zapłodniły i rozwijały ;)

reklama
uff własnie zrobilam pierwszy zastrzyk gonal f 150j tak bardzo chciałabym zeby sie udało ale zdaje sobie sprawe ze to dopiero poczatek i wiem ze musze zmienic swoje nastawienie w głowie ale jest to strasznie trudne pracując na intensywnej terapii noworodka...
Od jakiegos czasu czytam ten watek i musze powiedziec ze bardzo pozytywnie na mnie wplynal. Dzieki dziewczyny!!! Jestescie wielkie i bardzo dzielne, trzymam za nas wszystkie kciuki zeby sie udalo i zeby nasze trudy zostały docenione.

Do góry