reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, KasiaMakaronik też ma wizytę 16tego może też by jej pasowało? Ja tam jestem dyspozycyjna akurat 16 mam dentystę z siostrzenica ale na 10 rano więc popołudnie wolne ;)
Kto jeszcze chętnym na spotkanie 16tego w Madisonie?

Ostatnia edycja:
reklama
Medalikara a gdzie masz wizyte 17-tego? Jeszcze w Bialymstoku czy juz u siebie?

Spotkania mozna organizowac spontanicznie w mniejszym gronie a czesciej bo wszystkich zgrac na ten sam termin bedzie ciezko.

Medalikara , moj dr kazał dać zna jak moje super mdłości i wymioty znikną no i od piatku ich nie miałam a w niedziele mega ból brzucha , do tego silne skurcze, w poniedziałek juz skurczy brak ale nadal mega ból brzucha i na dodatek zaczęło
Mnie bolec w krzyżu, we wtorek juz ok ale dla świętego spokoju poszłam zakończyć co z obcym, Moj Na dodatek wczoraj wyjechał i sama jestem wiec bardzo nalegał żebym poszła zobaczyć czy wszystko oki :)
Dziewczyny moj M jakoś urlop tez od środy ma Miec urlop ale to może sie zmienić wiec jak cos to poproszę zeby przez Trójmiasto przejechać :)

Medalikara, to w sierpniu możemy też się spotkać kto nam zabroni ;)
Te 5 kg to chyba właśnie w brzuch poszło ;)
Choć mój mąż twierdzi że nogi mam grubsze hahahaha ja ręce i nogi to jak patyki mam a jak mi przybierało wagi to zawsze w brzuch ;)
Na mdłości od razu po wstaniu z łóżka śniadanie nawet na siłę i częste przekąski żeby nie zgłodnieć. Tyle mi wystarczyło żeby panować nad sobą ;)

Ostatnia edycja:
Genna, byłoby miło jak by udało Ci się w środę być ;)

Kto jeszcze chętnym na spotkanie 16tego w Madisonie?

Ostatnia edycja:
Hej:tak:
Medalikara ta apteka to "Apteka Olimpijska" Apteka Olimpijska - Bytom, ul. Olimpijska 1

Dziewczyny które były w Białymstoku to do której kliniki chodziłyście ? Bocian czy Artemida.
Przeglądam koszty na Bocianie i wychodzi że IMSI z punckją i transferem to 5600 zł plus leki, wizyta pierwsza 250 później jak wnioskuję to już w ramach tego 5600. Jakoś mało:dry:aa i plus oznaczenia e2 i prg
A na stornie Artemidy jest tylko chyba ISCI bo nie znalazłam cennika IMSI

Gizas witaj po urlopie, jak wrazenia? Opalona pewnie na mahon ;) Nie bylo niespodzianek w zwiazku z promocyjna cena wycieczki? Ja tez mysle o Bialymstoku jak mi ostatnie podejscie w rzadowce nie wyjdzie. Sklaniam sie bardziej ku Bocianowi ale jeszcze sie waham. Ostatnio moja znajoma tam byla i bardzo pozytywnie sie wypowiadala o lekarzu, czeka teraz na komorki. Mozesz sprobowac powtorzyc AMH ale musi byc robione testem II generacji. Moze udaloby Ci sie zalapac na refundacje lekow. Ja wczoraj odczulam roznice w portfelu, zostalo 2600 czyli na porzadne wakacje :)

Wakacje udane, ale hotel 5 gwiazdkowy nie zrobił na mnie wrażenia bo byłam dwa lata temu na Zakintos na 3,5 * i było porównywalnie. Ale ja nie moge narzekac bo zapłaciłam fenomenalną ceną ale były osoby na hotelu którzy są biedniejs o 9-10 tyś:szok: a ja tylko 3200:-D
Opalona, zrelaksowana,przejedzona:tak:Może zbadam teraz w 2-3 dniu cyklu bo biorę DHEA a nuż się uda:-)
Zakupiłam z allegro wczoraj olej z wiesioła i olej lniany w kapsulakch bo strasznie słabo u mnie ze śluzem, z owulacyjnym to zawsze mam problem ale ostatnio jakaś posucha:baffled: chyba rozstrojenie hormonalne...

reklama
Gizas ja jestem z bociana. Tak,pierwsza wizyta 250 z + 7 hormonów każdy 35 zł. I doktor podejmuje decyzje co dalej. IMSI 5600+ leki

Do góry