reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas a Ty bylas na Korfu czy Krecie bo nie pamietam? Tak to jest z hotelami w Grecji, szalu nie ma ale ja zawsze powtarzam, ze najwazniejsze jest towarzystwo. Mocno wymagajaca nie jestem, wystarczy jak jest czysto, jest ciepla woda, czysta posciel i reczniki wymieniane wg potrzeb, no i klima musi byc indywidualnie sterowana. Wszystko inne jest do przezycia. A ja kupilam sobie wczoraj olej lniany tloczony na zimno i mam zamiar pic 2 lyzki dziennie. Wczoraj sprobowalam jedna i dalam rade :)

reklama
Hej!
Jeśli tylko będę mogła to podjąde po pracy na spotkanko :-) będę ok godz 16 lub ciut po. Musicie dać mi tylko znaka gdzie jesteście i żywo do mnie machać bo ja ślepa :-D

Medalikara dzięki za info na temat zgagi. Mam nadzieję że będzie jeszcze takie spotkanie na którym się spotkamy :-)

Tak krótko bo Zaraz mam szkolenie.

Dziewczyny jestem.
Sama nie wiem. Mam jakiś złe przeczucia jeśli chodzi o tą stymulację. Dziś Lp: 5x16-20mm, lp: 7x 16-18, endo 13mm, estradiol 3141, progesteron 1,4. Mam wrażenie, że straszne mało te pęcherzyki przyrosły od poniedziałku, Rano musiałam dokupic 225jednostek gonalu i cetrotide,(dziewczyny w klinice zrobiły mi zastrzyk), wieczorem mam zrobić zastrzyk z Ovitrelle a w sobotę o 8 punkcja. Strasznie się zmęczona czuję. Wróciliśmy kolo 12 i do tej pory spałam, nawet nie mam weny obiadu zrobić... Załapałam doła :(

Ostatnia edycja:
LIPIEC :

10.07.2014 Hania wizyta
10.07.2014 Agaawa wizyta serduszkowa
10.07.2014 mmm podglądanko
10.07.2014 DW podglądanko

11.07.2014 Anuszka wizyta
11.07.2014 Kotuska wizyta
12.07.2014 mmm punkcja
13.07.2014 Anulla wysoka beta
14.07.2014 Milena transfer
16.07.2014 KasiaMakaronik wizyta
16.07.2014 Kasik podglądanko
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
17.07.2014 Medalikara wizyta
21.07.2014 Magda wizyta
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
25.07.2014 Wanesska wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spotkanie trójmiejskie 16.07.2014 Madison Gdańsk

reklama
Gizas - ja jestem z Bociana, ewelina.br, milena 87 - wszystkie z programu rządowego. Ja ponosiłam tylko koszt 250 pln pierwszej wizyty, w dniu rozpoczęcia stymulacji koszty hormonów tarczycowych.

Czy w Bocianie jest w rządówce kolejka oczekujących czy idzie się z "marszu"?

Do góry