reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
W bocianie nie bylo kolejki czekalam tylko na @ i startowalismy :rolleyes:

Ehhh... Dobrze wiedzieć... Dla mnie to drugi koniec Polski, ale jak trzeba będzie... Nawet o tym specjalnie nie chce myśleć. Oby się udało i żebym nie musiała przemierzać PL bo to duuużo km dla mnie.
Dla mnie stymulacja to jakaś abstrakcja w tym momencie, tak mi się pokomplikowało teraz w życiu że nie wiem co i jaki i kiedy... Ehhh nie może być dobrze.

Ostatnia edycja:
Kasik byłam na Korfu:tak::tak: doczytałam że zaczynasz stymulację z mega dużą pulą komóreczek:-DNo to tym razem musi być dobrze:-D

cześć dziewczyny ja mam nocki i trochę niedospana jestem KASIK bardzo się cieszę że ruszasz i to z taką ekipą na pewno będzie z czego wybrać:tak:no i mam nadzieję że to się zakończy upragnioną ciążą bliżniaczą co do spotkania to z miłą chęcią ale pewnie się miniemy bo ja mam wizytę na 13.20
Infinity super że wizyta taka udana na pewno nie ma za dużego znaczenia czy to dziewczynka czy chłopiec ważne żeby było zdrowe:-)
Sylka nie wiem czy mnie kojarzysz ,ale ja też miałam takie przygody z betą i niestety nie skończyło się to dla mnie dobrze ,życzę Tobie jak najlepiej ale skontroluj tą bete jeszcze jak najszybciej to się upewnisz może akurat ruszyła z kopyta a ty nawet nie wiesz o tym.NO OCZYWIśCIE MY TEŻ CZEKAMY:tak:
MILENA gratuluję udanej punkcji trzymam kciuki za sexsik na szkiełku
ewelina i Magda piękne brzuszki ja też tak chcę:-D;-)

reklama
mmm ja wszystkie zastrzyki wyjmowałam z lodówki chwilkę przed podaniem. Faktycznie troszkę małe pęchole ale one jeszcze urosną. Ovitrelle pomoże dojrzeć komóreczkom. A jak długo się stymulujesz?

Kasik fakt, fajnie byłoby w końcu się spotkać :tak: To oprócz nas będzie jeszcze Magda i może Genna? czy kogoś jeszcze przeoczyłam? Genna urabiaj męża byśmy mogły się zobaczyć ;-)

Kto jeszcze może dołączyć? :blink: Kotuska, dasz radę dojechać? :happy2: Infinity Ty pewnie raczej nie możesz pozwalać sobie na wycieczki prawda?

Ostatnia edycja:
Do góry