reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mintana mialas stracha . Ja z M tylko raz poszlalalam tydzien temu bylo nieziemsko to fakt , nic mi nie bylo nic nie bolalo . ustalenie jest ze raz w tygodniu delikatnie mozemy sobie pozwolic . Tylko zawsze jest jakas nutka strachu :o

Ewelina, odnośnie pracy to moje szefostwo niedługo na kolana padnie żebym wróciła... W sierpniu dużo pracy się zapowiada a szefowa na urlop idzie i problem że nie dadzą rady... Jakoś się rozleniwiłam i nie chce mi się wracać chociaż szybciej czas by mijał. Moja siostra się wdrożyła dobrze sobie radzi na zastępstwie i chyba jak już to tak z doskoku będę jeździć żeby dodatkowy grosz złapać ;)
A jak u ciebie zakończyła się sprawa ze zwolnieniem na 100%?

No tak bo jak ZUS prześle kasę to nie wiadomo co z tym zrobić ;) Nawet moja podwyżka z maja g*** da bo ZUS średnia z ostatniego roku bierze pod uwagę...

Genna obcy przecudny a jaki podobny do mamusi ;-):-D

Ewelina
i Magda brzuszki śliczne ale przyznam się szczerze, że mam taki i bez ciąży :zawstydzona/y: Zawsze byłam bardzo szczupła ale brzucha płaskiego nie miałam nigdy, taka budowa. Teraz na encortonie i po stymulacjach przybyło parę kilo, niestety odłożyło się najwięcej na brzuchu i boczkach. Jedyny plus to piersi, które się ładnie zaokrągliły a zawsze były malutkie :tak:

Montana no to najedliście się strachu, przypuszczam, że na jakiś czas odechce Wam się przytulanek :-D a M można w inny sposób udobruchać, chyba nie muszę tłumaczyć jak ;-)

reklama
Magda ja chetnie :) Bede 16-tego lipca od godz 15-tej do 18-tej w Madisonie bo o 14:45 mam wizyte z anestezjologiem i pobranie krwi na estradiol i progesteron a wizyta na 18-ta.

Dziewczyny z Invicty wiecie moze kto robi punkcje w soboty i transfery w czwartki?

Do góry