reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ale mamy fajny numer strony 123

Dziewczyny a czy wy też przy antykach miałyście śluz, bo ja ciągle czuję się mokro, a wydaje mi się że skoro nie mam jajeczkowania to nie mam dni płodnych i tym samym śluzu. A moje suche dni są jednak mokre.

reklama
Jak zrobię jutro to nie wiem czy do 2.09 będą wyniki :-(
A to drogie badanie jest?muszę
być na czczo czy nie koniecznie?
FSH mam "świeże" :cool2: z lipca więc ok

Ostatnia edycja:
anuszka badania ok 150zł, i lepiej sprawdz czy robią u ciebie, bo wiem że nie wszyscy robią je. no i czeka się 10 dni roboczych ale zapytaj może przyśpieszą, nie trzeba być na czczo :)

Gizas extra, chyba jesteś pierwsza, której podali 2 zarodki na naszym forum :tak::-) Ja też bym chciała od razu dwa, wiem, że to podwyższone ryzyko ale w moim wieku jest to wskazane a na drugie dziecię i tak szansy nie mam.

Anuszka musisz mieć świeże AMH, FSH i badanie nasienia do kwalifikacji, później do ivf nie będzie już potrzebne powtarzanie.

Smerfeta jak rozmowa w pracy?

Edit: Gizas jest drugą szczęściarą, pierwsza była Lawendowy :tak::-)

Ostatnia edycja:
Gizas - no to bliźniakowe kciukasy za bliźniolki malutkie :-) Czekam z niecierpliwością na wynik betki :-)

Blue - jak tam? Wiesz już co i jak z transferem? O której tańce hulańce wyczyniać?

Agusia - a jak Twoje samopoczucie ciężarówko?

GIZAS-kochana ogromne gratulacje :-):-) Super to już jesteś w ciąży :-)
ANUSZKA-w Provicie w Katowicach AMH kosztuje 180zł i bardzo krótko czeka się na wynik bo ja czekałam około 5dni :-)
LILONKA-dziękuje kochana,że pytasz a czuje się dobrze już mam mniej napadów nerwowych oraz mniej użalam się nad sobą.Obajwów ciąży brak i chyba nici z tego :-(Jednak się dalej użalam nad sobą :tak: Boli mnie w krzyżach troszeczkę ale da się przeżyć :-) A jak maluszki twoje?

Kaski, muszę dodać sprostowanie odnośnie podania 2 zarodków. Gizas była ta drugą szczęściara, bo pierwsza, to ja. Wczoraj dostałam pod serce 2 chłopaków i bardzo bym chciała, żeby zostali że mna :)

Ojojoj Lawendowy przepraszam ale byłam na wyjeździe 2 dni, wiedziałam, że miałaś transfer wczoraj ale nie doczytałam ile Ci podali. I mówisz, że to chłopaki? ;-):-D Nie wolałabyś parki? Mnie się ostatnio znajoma pytała czy wolałabym dziewczynkę czy chłopca więc na głupie pytanie dałam jej głupią odpowiedź, że dla mnie może być lesbijka, gej i niewiadomo co jeszcze. Przy takich staraniach człowiek tylko myśli o tym, żeby w ogóle było i żeby było zdrowe.

reklama
Do góry