reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

No już o 9 wyjeżdzam po mojego maluszka:tak: ciekawa jestem jak się rozwijają, czy będę miała pingwinka:sorry2:
Piję ostatnią kawę, a bynajmniej tak sobie mówię:sorry2:podjęłam decyzje co do wyjazdu do Niemiec że jednak 1000 km w jedną stronę autem w przeciągu 4 dni i powrót to za duże obciążenie dla mnie. Pojedziemy jak bede w drugim trymestrze:-)Zapytam dziś dr ale i tak już decyzja podjęta. Wczoraj wysprzątałam cały dom, łącznie z okanmi, na pranie firan już mi brakło czasu, chemię całą zrobiłam, to mogę lezęć dwa tygodnie do bety:tak:Włosy zrobione przed stymulką:sorry2:Pracę mam w domu, pozostaje tylko dotlenianie się na ogrodzie, może będę robiła porządki z roślinami, to lekka i przyjemna praca:tak:
No i muszę wybrac się bo bibloteki i może do księgarni po zabijacz czasu:-)

Dziewczyny życzę miłego dnia i wysyłam sama pozytywną energię:-):-):-)dla każdej z Was:-):-):-)

Blue kciuki najmocniejsze jakie się da za dzisijesze dobre wieści, żebyś jutro miała trnasfer a za dwa tyg cudna beta:-)
Agusia jak sie czujesz? weryfikujesz sama progesteron?
Anuszka mam nadzieję że dziś przeczytam że dzwoniłaś do kliniki:happy2: bo jak nie to dalej będa kopniaki wirtualne:-D
Smerfeta zasze po burzy wychodzi slońce, mam nadzieję że dziś lepszy humor;-)
Lawendowy a Ty jak sie czujesz? bierzesz coś na swoje osłabienie, pijesz sok z buraka lub jesz go w innej postaci?
Darka wiem jak to się dłuży, sama czekałam od ubiegłego września do maja jak uzbierałam pieniądze, później kalapa bo zamiast pęcherzyków to była torbiel i mega stres i dopiero teraz znowu mogłam podejśc, ale widocznie tak miało być:sorry2:

reklama
i dupa , nie mamy jeszcze kwalifikacji, w poniedzialek mam dzwonic sie umowic na 3d bo bez oceny macicy mi nie wypisze i bez kariotypow bo czasem jak wyjda zle to sie rozmyslimy osz kuzwa zła jestem jak nie wiem tylko dziwi mnie dlaczego mowil ze to 3d potrwa 2 godz moze planuje cos jeszcze mi zrobic
załuje ze powiedzialam ze robimy te kariotypy bo sa ponad programem
i po co obiecywal ze jak doniose fsh to mi wypisze , mam dolka ale byle do poniedzialku

Witam się dziewczynki po 2 dniowej nieobecności, byliśmy w Łebie na 40-tych urodzinach kolegi. Naskrobałyście tyle, że jeszcze nie nadrobiłam a dzieje się dzieje :tak: Poczytam Was u fryzjera bo mam na 10:30 farbowanie odrostów i podcięcie.
Miłego dnia :-)

Kwiatuszek...ja bym rządała wpisania na listę..kariotypy nie sa wymogiem..a rozmyślić mozesz sie w każdej chwili i to Twój przywilej.nie ma prawa odmówić Ci kwalifikacji.

GizaS...pewnie juz masz zarodeczek pod serduszkiem:)czekam na wieści:)

Lawendowy-mnie brak na liście:)

Kopniaki przydały się, oj tak!
Zapisana!
2.09 godz 12.00
Invimed Wawa
proszę o dopis do listy :-D:-D:-D

Teraz tak.wiem że muszę mieć pełną dokumentację medyczną tzn ksero ale powiedziano mi że jak czegoś będzie mi brakowało to wizyta będzie płatna.
Proszę was o radę jakie badania powinnam mieć zrobione?żebym była przygotowana. Do 2.09 zdążę jeszcze coś zrobić ewentualnie czy usg też mam im kserować?

odświeżam liste
kopiujcie i dopisujcie się Blue i Kachna ... bo ja nie wiem co mam wam dopisać
chyba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SIERPIEŃ

22 sierpień - GizaS od jutra w ciąży (udany transfer) (Gyncentrum katowice)

23 sierpień - Genna początek owocnej stymulacji (Invimed Gdynia)
23 sierpień - Malwisia udana wizyta i USG
23 sierpień - Blueskye &&& i ~~~

30 sierpień - @mika początek owocnej stymulacji (Invicta Gdańsk)

sierpień - Angella, oczekiwanie na wielmożną @; niech już przychodzi

WRZESIEŃ

wrzesień - Kachna84 &&& i ~~~

2 wrzesień - Darka85
wizyta przed udanym IVF
2 wrzesień - anuszka udana wizyta przedkwalifikacyjna do programu rządowego (Invimed Warszawa)

4 wrzesień - Genna prawdopodobnie udane jajkobranie (Invimed Gdynia)

PAŹDZIERNIK

9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

Ostatnia edycja:
Gizas wow:szok: ale się narobiłaś pranie, sprzątanie no i włosy najważniejsze:) tak ale teraz 9 miesięcy musisz uważać na siebie i maleństwo :) już jesteś w ciąży i niech tak pozostanie, ja też wczoraj zrobiłam włosy :)
Blue śniłaą mi się dzisiaj, że miałaś transfer i lekarz powiedział ci że super zarodeczek że 10cio komórkowy, w drugiej dobie, wiec kosmos niesamowity:p widzicie jak się z Wami jednocze?:) wieć czekamy na wieści ile się zapłodniło :)
Kwiatuszeq dziwne że nie wpisał , tak jak pisze blue jak bym też żadałą, przecież kariotypy nie są wymogiem FSH, AMH i badanie nasienia!!!!!!!!!!!!!a kiedy wyniki kariotypów będziecie mieć?
anuszka, weź wszystko co masz, ksera kart choroby, epikryzy od poprzednich lekarzy, wypisy ze szpitali, no i fsh , amh i badanie nasienia, podobno nie starsze niż 3 miesiące ale co klinika to inne wymagania, ja miałam fsh z października zeszłego roku i też było oki. , więc działaj ostro dalej bo będzie więcej kopniaków
Kasik witamy, ty znowu imprezowałaś:) no teraz się dzieje, punkcje, transfery, sny o zarodkach :p
Agusiapela jak się czujesz?
dzisiaj Goniab83 ma wizyte w gamecie w gdyni zobaczymy co powiedzą, może już ją zakwalifikują, ciekawe czy są jeszcze miejsca?

Ostatnia edycja:
reklama
nie mam AMH :no:
myślicie że powinnam zrobić, a potem przed ew ivf znowu bo będzie potrzebne świeże ... i znowu będę robila ... :angry:
a o epikryze to lekarza najlepiej poprosić?

Do góry