reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam nową dziewczynkę:)
gonia znam twoja historie i uważam ze lekarz cos złe rozumie, bo bierze pod uwagę ostatnia histeroskopia a nie pierwsze hsg gdzie wyszło ze jest niedrozny jajowod:/
lbluesky jak twoje malenstwa? Zaplodnily sie?

reklama
Kasik, mój mąż mówi, że zarodki są rodzaju męskiego, a więc logiczne, że to chłopaki :-D
Ja od dawna marzę o córeczce, ale z imieniem będzie mega problem, bo żadne mi się nie podoba. A dla chłopaka jest większy wybór. Ale takie zmartwienie, to nie zmartwienie :-D Jeśli będzie parka, również się nie obrażę.

@mika, dziękuję, ze pytasz. Ogólnie czuję się dobrze. Tylko brzuch mam taki, jakiś wzdęty i mnie pobolewa.
Nie mogę odnieśc się do poprzedniego razu, ponieważ od hiperki byłam cała obolała, aż po pachy.

TeQuila, miło, że jesteś. No i widzę, że masz plan działania, łącznie z wyznaczonym terminem wizytki.
Ale się cieszę!!!!! No to teraz wszystko musi się udać. Nie ma innej opcji.

Lawendowy sen jestem nadal w szoku wiesz,tak szybko się to podziało,zadzwoniłam do kliniki po to by usłyszeć że nie ma szansy na wizytę w tym roku by nie żałować że nie skorzystałam z dofinansowania :-D mam nadzieję że skoro już mam tą wizytę to uda nam się zakwalifikować a nie przeżywać kolejne rozczarowania ale tego dowiem się za 6 dni
Idę na żywioł z badaniami które mam i mężem:-D i przyznam Ci się do czegoś..odrobinka nadziei też się z nami zabierze..nie chce się nastawiać ale cieszę się że jakiś plan jest
Buziaczki dla WASZEJ 3 :-)

TeQuila, cała nasza 3 dziękuje za buziaczki :-)
A nie mówiłam Ci, że nadzieja, to rzecz podstawowa i że trzeba ją mieć. Na wizytce na pewno usłyszycie same dobre wieści.
Ja juz teraz trzymam kciuki i bardzo mocno o Was myślę. Ale byłby wspaniały prezent dla córeczki :tak:

Oj Lawendowy obyś miała rację bo to światełko w tunelu jest malusieńkie i jeśli zgaśnie to chyba na dobre,ale na razie staram się w ogóle o tym nie myśleć ..co ma być to będzie,a jeżeli chodzi o córcię to chyba jej tym razem oszczędzę i wogóle o niczym nie powiem,może się nikomu nie pochwalę,dopiero jak już będę w ciąży :tak::-D

Kasik36
Badanie nasienia też musi być świeże?
Jutro chyba zrobię to AMH. Może akurat będzie na 2.09
Ale najpierw tel do kliniki.

Lawendowy_sen
Bliźniaki super!
Ja też bym chciała . . .

@mika
Dziękuje ci bardzo.
Jutro zadwonie i się upewnie.

TeQuila
Witamy!
Kurde szybko ta twoja wizyta. W sumie mnie dziś też chcieli zapisać na 26.08 czyli za 4 dni ale wtedy będę w szpitalu na badaniach więc odpadło.

Witajcie koleżanki :) Pozwólcie, że i ja do Was dołączę. Zaczełąm Was czytać wczoraj od początku, ale jeszcze nie skończyłam.
Gizas, blue - jestem całym sercem z Wami. Z dziewczynami trochę się znamy ;) z wątku IUI.
Teqila - też mam wizytę w Gynecentrum w Katowicach na 28.08 do Dr Cz. na 19 :D z tego co czytałam to trzeba uważać jak już się zakwalifikujesz do nie płacisz za nic, a GYnecentrum brało od dziewczyn kasiure:wściekła/y:

ewis tez doczytałam o tych machlojach ale moze juz nie oszukują :-D ja mam wizytę rano u dr M także zdam ci relację jak wrazenia choć sam dr bardzi polecany i specjalista od in vitro:tak: to o klinice nie najlepsze opinie krążą

reklama
a co ci powiedziała Pani przez tel?bo mi w zasadzie zadnych informacji nie udzieliła oprócz tego ze mam byc wczesniej z mezem i dowodem osobistym:szok:

Do góry