kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dzieki laski za kciuki trzymajcie , trzymajcie wizyta dopiero po 18 i mamy 100km do kliniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Genna dziękuje że pytasz, z Nataszką to ciągle coś :-( Ma podejrzenie alergii na mleko krowie, więc odstawiłam nabiał całkowicie, dr zmienił nam mleko dla alergików, dzięki temu ma troszkę mniejsze problemy z brzuszkiem, bo była bardzo niespokojna dużo płakała i krostki na skórze ustępują Dostaliśmy tez zagęszczacz do mleka, dzięki temu mniej ulewa :-) jak tylko zapomnę jej go dać to ulewa dalej niż patrzy No i teraz męczą ją kolki. Ile takie biedne małe istotki muszą się nacierpiećpełna ja też nie mogę się doczekać, ale jak na razie to wyczekuje małpiszona, do jutra ma czas bo tak to nie wiem co mam zrobić, od piątku wieczora mam już brać leki, tabsy anty odstawiłam w niedziele i nadal czekam.
a Jak Nataszka nadal problemy z ulewaniem?
baaa ja się też czułam jakbym tam była, nawet miałam tak samo pełen pęcherz hihihihihi tylko ja miałam taki komfort że mogłam go opróżnićMelduję, że jestem już w domu. Cala, zdrowa i w ciąży
Genna była o wszystkim powiadamiana na bieżąco. To tak jakby prawie była przy transferze :-):-):-):-)