reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
pełna ja też nie mogę się doczekać, ale jak na razie to wyczekuje małpiszona, do jutra ma czas bo tak to nie wiem co mam zrobić, od piątku wieczora mam już brać leki, tabsy anty odstawiłam w niedziele i nadal czekam.
a Jak Nataszka nadal problemy z ulewaniem?
Genna dziękuje że pytasz, z Nataszką to ciągle coś :-( Ma podejrzenie alergii na mleko krowie, więc odstawiłam nabiał całkowicie, dr zmienił nam mleko dla alergików, dzięki temu ma troszkę mniejsze problemy z brzuszkiem, bo była bardzo niespokojna dużo płakała i krostki na skórze ustępują :tak: Dostaliśmy tez zagęszczacz do mleka, dzięki temu mniej ulewa :-) jak tylko zapomnę jej go dać to ulewa dalej niż patrzy :crazy: No i teraz męczą ją kolki. Ile takie biedne małe istotki muszą się nacierpieć

Lawendowy to super, ~~~~~~~~~~~~ żebyś w ciązy była całe 9 miesięcy

Biedna Nataszka, taka malutka a tak się męczy :( a masz butelke specjalną żeby kolek nie było, moja koleżanka tzn jej synek używał profilaktycznie i nigdy nie miał kolki, może to też pomoże, no bo na alergir to tylko specjalne mleczko no i mamusia nie może jeść niczego z krowiego mleka/

Blue pobrali 8 pęcherzyków:-)trzymamy kciuki za seksik na szkiełku:-)

Embirolog dzwoniła, transfer jutro o 11:30. Mam dwa zarodki klasy A, jeden 5 komórkowy,drugi cztero. Ten trzeci się zatrzymał:-(
Genna dla Ciebie Ściągawka

Muszę Wam powiedziedzieć, że mój transfer się opóźnił, bo podobno pęcherz był niedostatecznie wypełniony i musiałam czekać, bo najpierw poszła dziewczyna, która miała mieć zabieg po mnie. Ale to nic. Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać do testowania
yes2.gif

Dziękuję Wam za kciuki, tańce, miłe słowa, pozytywne energię. Jesteście kochane.

Melduję, że jestem już w domu. Cala, zdrowa i w ciąży :-D:-D:-D
Genna była o wszystkim powiadamiana na bieżąco. To tak jakby prawie była przy transferze :-):-):-):-)
baaa ja się też czułam jakbym tam była, nawet miałam tak samo pełen pęcherz hihihihihi tylko ja miałam taki komfort że mogłam go opróżnić:)

Gizas super wieści od Blue, ucałuj ją przez smska od Nas:) i niech orgia się odbywa na szkiełku, a potem co najważniejsze u blue żeby ładnie się dzieliły i nie zatrzymały :)
Gizas czy na jutro też sobie życzysz jakieś tańce, czy czary mamy odprawić o 11:30, nawet mogę razem z Tobą napełnić pęcherz żeby nie było ci smutno samej :)

Ostatnia edycja:
Wszystko jedno jaka forma życzenia szczęścia:-)każdą przyjmuję:-)
Mi nic nie mówili o pełniejszym pęcherzu, ale wcześniej maiałam pełny, więc jutro po drodze też obalę chociaż butelekę 0,5:-)
Lawendowy a jak Twoje zarodki? ile poszło do mrożenia?

reklama
Lawendowy to masz już swoje szczęścia ze sobą, oby pozostały w brzuszku na 9 m-cy.
Kwiatuszek
dawaj znać po wizycie.
Gizas jutro Twój wielki dzień, trzymam kciuki.
A mi wlecze się ten czas, dopiero 2 września wizyta, przecież to całe wieki.
Solostar ja też leczę się we Wrocławskim Invimedzie

Ostatnia edycja:
Do góry