reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Babeczki:)))
ja szybko wpadam...bo potem znów nie bede miala dostepu do neta:)więc po kolei:)
dziekuję za energię...kciuki i w ogóle:)
czułam ją dziś:)

Lawendowy:)ja mam sinioory takie 4 i tyle samo dziur bo się wkłuc nie dało ;)

jak Gizas napisała- mam 8 komórków:)
jutro będe wiedziec ile sie zapłodniło..i w ogóle co dalej:)
zaraz pędze na dyżurasa..

dziękuję Wam jeszcze raz za ciepłe myśli...

teraz dla mnie najwazniejszy i najtrudniejszy etap..wiec te cieple myśli i energia jeszcze się przyda:)

ja wysyłam tyle ile mam dla Was:)

ZA PIĘKNE KOMÓRKI, PODZIAŁY, TRANSFERY:)

DLA GizaS dodatkowa moc:)

reklama
BLUE-kochana gratuluje 8 komóreczek to teraz kciukasy trzymam za ładne dzielenie :-)
GIZAS-no to jutro moja droga będziesz w ciąży bardzo ale to bardzo się cieszę :-)
LAWENDOWY-kochana super,że maleństwo jest już z tobą a jak się ogólnie czujesz,życzę ci aby twoje maleństwo pozostało w swoim mamusiowym domku przez 9-miesięcy :-)

Kochane ja dzwoniłam dziś do kliniki i pani embriolog powiedziała mi,że zamrożonego mam jednego wczesnego blastusia.Pozostałe zarodeczki nie przeżyły :-(
Jeżeli teraz mi się nie uda to mam jeszcze jedną kruszynkę maleńką.

Dziś dzień dobrych wieści!!!!!!!!!! :-D aż mi się łezka zakręciła z tego wzruszenia, tym bardziej że ja miałam niemiły dzień i chce mi się ryczeć więc nastrój mam płaczliwy:zawstydzona/y:
Agusia
na pewno się uda!!! a tak za roczek czy dwa wrócisz po tą maleńką kruszynkę i obie będą z Tobą:tak:
Blue wow aż 8 jajeczek!!!! ekstra!!!!!!!!!!!!! teraz mooocno trzymam kciuki za zapłodnienie!!!!!!!!!!
Gizas i mocno kciuki za Twoje zarodeczki!!! i za jutrzejszy transfer
Lawendowy super że i u Ciebie ok :tak:
Kwiatuszek ma teraz pewnie wizytę więc trzymamy kciuki!!! daj znać Kwiatuszek co u Ciebie?

Dziewczyny FSH robiło się na czczo? muszę jutro zrobić bo dziś już @ dostałam. Może jeszcze TSH zrobię tak przy okazji...

Słuchajcie, dziwna sprawa. Właśnie odebrałam wyniki badań AMH i okazało się, że rok temu miałam 2,5 a teraz mam 4,7.
Skala jest ta sama, nawet w tym samym laboratorium robiłam. To jest badanie rezerwy jajnikowej, więc jak mogło wzrosnąć???
Może Wy coś z tego rozumiecie...

Dziewczyny nurtuje mnie jedno bardzo ważne pytanie, a nasunelo mi sie bo siedzę nad umowa i zgoda na leczenie in vitro ....... Co z reszta oocytow, zaplodnią 6 bo tyle mozna wg regulaminu, resztę oocytow mozna zagrozić na własny koszt, ale one są niezapomniane, i tu właśnie pytanie, jak juz sie wykorzysta zaplódnione i zamrożone zarodki i niestety nie uda sie ( ale tylko czysto teoretycznie bo nie zycże tego nikomu) to co dalej, czy mozna podejść w naszym przypadku do kolejnego podejść zaplodnienia in vitro ale juz wtedy bez stymulacji no i punkcji, kwestia tylko zapłodnienia i transferu, czy to bedzie jaka pełna procedura liczone czy co z nimi, sami musimy zapłacić za zapłodnienie i transfer jeżeli będziemy chcieli wykorzystać te oocyty? , umowę musze oddać w poniedziałek, wtedy tez dopytam doktorka, ale pytanie czy wogole oni znają odpowiedz na to pytanie, bo do adopcji pewnie mozna oddać, ciekawe czy trudna jest ta papierologie jeżeli oddajemy do adopcji je.........

kachna84 - no w tym cyklu mnie mocno przestymulowali i mam niepęknięty pęcherzyk. Ale gin powiedziała, że ma się sam wchłonąć i mam za miesiąc na USG iść i sprawdzić.

Dziewczyny, super, że dzisiaj tutaj same dobre wieści :-D
I niech już tak zostanie.

GizaS, śpiewam tańczę i obieram pomarańcze za Twój jutrzejszy transfer. Od jutra będziesz juz w ciąży. Tak oficjalnie.

Agusiapela, u Ciebie pozytywne wieści. Super!!!

Blue, no kochana, wiedzę, że zakładasz żłobek :-D Kciuki za sexik na szkiełku.

Kwiatuszek, ciekawe jak tam Twoja wizytka. Ale jakoś jestem spokojna :-)

Jeśli kogoś pominęłam, to proszę się dopisać:-D
SIERPIEŃ

22 sierpień - GizaS od jutra w ciąży (udany transfer) (Gyncentrum katowice)

23 sierpień - Genna
początek owocnej stymulacji (Invimed Gdynia)
23 sierpień - Malwisia udana wizyta i USG

30 sierpień - @mika początek owocnej stymulacji (Invicta Gdańsk)

sierpień - Angella, oczekiwanie na wielmożną @; niech już przychodzi

koniec sierpnia - Anuszka
udanawizyta przedkwalifikacyjna do programu rządowego

WRZESIEŃ

2 wrzesień - Darka85 wizyta przed udanym IVF
4 wrzesień - Genna prawdopodobnie udane jajkobranie (Invimed Gdynia)

PAŹDZIERNIK

9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

reklama
Do góry