reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witajcie dziewczynki :) jestem tu nowa weszłam z ciekawości i od razu mi się to forum spodobało :) Ja jestem dopiero na początku drogi a mianowicie po pierwszej wstępnej wizycie, mam do zrobienia mnóstwo badań i dopiero wtedy wizyta kwalifikacyjna :( bardzo wam zazdroszczę że jesteście już tak blisko upragnionej ciąży :) mam jeszcze takie pytanko gdzie cię leczycie ?

reklama
Hej!
Blue mam nadzieję że już jesteś po i że wszystko pięknie poszło. Daj nam jakoś znać co u Ciebie. I życzę lekkiego dyżuru! No i pamiętaj aby dużo teraz jeść!!!! Musisz być zdrową mamusią :-D

Anuszka no w dupcie Cię kopać no!!!! Do roboty!!!! Zapisanie nie oznacza jeszcze działania ale grunt by zaklepać sobie miejsce ;-)

Lewandowy do tej doktorki chodziłam w 2011. Nie chciała mi dać skierowania na prolaktyne z obciążeniem, no ogólnie to twierdziła, że wszystko jest ok. Chyba z oczu to wyczytała :-/

Solostar witaj! Ja leczę się w gamecie w Gdyni. A Ty już wybrałaś klinikę?

Miłego!!!!

Ostatnia edycja:
Witaj Smerfeta tak wybrałam klinike invimed we wrocławiu kazali mi powtórzyć większość badań bo miałam z przed roku. Czekam teraz za wyniki żeby się umówić na kolejną wizytę i mam nadzieje że od przyszłego cyklu zacznę stymulkę :)
Do sklikania pozdrawiam was dziewczyny :)

Witam kochane :-)
GIZAS-jak tam kochana twoje maleństwa?
BLUE-kochana trzymam mocno za punkcję i daj znać jak tam komóreczki.
LAWENDOWY-kochana czekamy również na wiadomość od ciebie jak tam maluszki.
Anuszka-dokładnie kochana ruszaj dupsko i dzwoń
GENNA-kochana trzymam kciukasy za stymulkę
:-)

Kochane pytałyście o moje mrozaczki a więc tak...
wczesną blastocystę miałam już zamrożoną w piątek
pozostałe dwa zarodeczki mieli trzymać do 7 doby i zamrażać,muszę zadzwonić do kliniki i zapytać do jakiego stadium się rozwinęły.Będę dzwoniła dzisiaj.

Agusia czyli na pewno masz jedną silną, piękną blastkę zamrożoną, a te dwa które trzymali dłużej pewnie sie wolniej rozwijały, bo dłużej niż do stadium blastocysty nie hodują bo nie mam takiej możliwości, ale jak wytrzymały tyle dni to pewnie dobrnęły do stadium blastuli i będą pingwinkami na zimowisku:-)
Nie mam jeszcze wieści od Blue, też czekam na info o niej, jak będę wiedziała coś to Wam napiszę:tak:
Ja się dziś uśmiałam, M robi mi zastrzyk z fraxiparyny i 3 razy się wkuwał bo tak tempa igła:-) zastrzyk jest najgorszy jaki miałam, bo do stymulacji to pikuś, a ten raz że ma tempe igły to jest nie przyjemny, a dziś igła w brzuchu a ja rże ja koń ze śmiechu bo się nie dało wkuć:-)
Lawendowy odprawiam tańce połamańce za Twoją punkcję, już za chwilę będziesz w ciąży:-)
Anuszka nie narzekaj że stoisz w miejscu tylko zacznij działać, nic samoistnie się nie zrobi. Dzwoń do kliniki i działaj:tak:
Witaj Solostar:tak:ja jestem w katowickim gyncentrum

Nie zapisałam się na wizytę :baffled:
Nie wiem na co czekam, mam chyba jakiegoś dola, jakieś dylematy . . .

Help
Anuszka kopa w dupe masz i to mega, na co kobito czekasz?!?!?

Witajcie dziewczynki :) jestem tu nowa weszłam z ciekawości i od razu mi się to forum spodobało :) Ja jestem dopiero na początku drogi a mianowicie po pierwszej wstępnej wizycie, mam do zrobienia mnóstwo badań i dopiero wtedy wizyta kwalifikacyjna :( bardzo wam zazdroszczę że jesteście już tak blisko upragnionej ciąży :) mam jeszcze takie pytanko gdzie cię leczycie ?
Witaj solostar :) na pierwszej stronie jest tabelka z nickami dziewczyn i informacjami np. gdzie się leczą, taka mała podpowiedz:) część z nas ma też info w sygnaturach.

Genna super że zaczynasz stymulacje !!! Już nie mogę się doczekać co tam wyhodujesz maleńka ;-)
pełna ja też nie mogę się doczekać, ale jak na razie to wyczekuje małpiszona, do jutra ma czas bo tak to nie wiem co mam zrobić, od piątku wieczora mam już brać leki, tabsy anty odstawiłam w niedziele i nadal czekam.
a Jak Nataszka nadal problemy z ulewaniem?
Blue kochana spokojnego dyżuru i proszę mi ładnie zdrowo się odżywiać bo w dupsko będzie!!!
Lawendowy o 11:30 będę tańczyć boogie dla ciebie:)

dziewczyny no to lawendowy już się transferuje , to tańczymy:tak:
Gizas a wiesz jak twoje maleństwa się dzielą?
Gizas kochana miałaś taką fajną ściąge o podziale zarodków, podeślesz mi ją?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry