reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda mogłabym prowadzić u nich ciąże , szczególnie u mojego lekarza ale za daleko mam, gdybym była z 3miasta to co innego , a na miejscu mam swojego zaufanego lekarza, który robił mi laparo i chodzę do niego ojjj długo i czekał cały czas na mnie by prowadzić ciąże, pracuje w szpitalu, robi amnio, odbiera porody, jest dobrym specjalistą wiec czego chcieć więcej, zawsze mnie przyjmie i odbierze telefon jak cos , najważniejsze ze M czuje sie w gabinecie u niego swobodnie :)

reklama
Genna zazdroszczę widoku pikającej kropki :tak: ale oczywiście tak pozytywnie :-)

Infinity
no to teraz musisz już zrobić to badanie skoro ma jednak swoje plusy. Mam nadzieję, że uspokoi Cię ono i już do końca ciąży będziesz żyła problemami typu - jaki wózek wybrać :tak::tak::tak:

O 15-tej wyjeżdżam na 3 dni odpocząć od pracy ale będę Was podczytywała na telefonie. Pogoda się u nas klaruje, mam nadzieję na miły relaks w gronie przyjaciół :-)

Magda Gameta na każdy miesiąc ma nowe/odrębne środki. Zakładam że mają ich niewiele bo trzeba się z sporym wyprzedzeniem umawiać aby trafić ...ja z tydzień temu umówiłam się na ostatni dzień lipca ...
Genna jak będziesz robić w Gamecie to musisz wiedzieć że połówkowe (to na NZF) też trzeba będzie zrobić u nich bo to na 1 skierowanie jest które zabierają przy pierwszym badaniu. Oczywiście odrębnie możesz zrobić u swojego gina (ja też tak zrobię przy połówkowym - zawsze co 2 opinie to nie 1 ;-)).
Kasik - mam również taką nadzieję że odetchnę z ulgą i zacznę cieszyć się przyziemnymi rzeczami jak np. zakupy ;-) Udanego wyjazdu :tak:

Infinity dzięki za informacje :) zobaczę czy bedzie chciało mi sie jeździć do Gdyni, bo mam jej serdecznie dosyć
Kasik proszę tylko nie pływać w żadnych sztucznych i naturalnych akwenach wodnych :) baw sie dobrze kochana :)

Genna na podstawie obecnego skierowania z Gamety na pewno gdzieś bliżej Ciebie można zrobić :tak: właśnie dlatego trzeba na wstępie przemyśleć bo jak raz pójdziesz do nich to już po ptakach z połówkowym gdzieś indziej ;-)
I nie dziwię się że masz dosyć dojazdów. Ja nawet na samo miejsce już nie chcę patrzeć ;-) i zawsze mam nadzieję że to ostatni raz a teraz jeszcze zabieg, kolejna wizyta u ich genetyka i jeszcze połówkowe za miesiąc ... niby nie prowadzę u nich ciąży ale jakoś cały czas tam łażę :-p

CZERWIEC :

27.06.2014 Genna wizyta serduszkowa

28.06.2014 Milena wizyta start stymulacji
30.06.2014 Magda wizyta
30.06.2014 Agaawa wizyta pęcherzykowa

LIPIEC :

01.07.2014 AniaM USG połówkowe
01.07.2014 Kasik wizyta
01.07.2014 Smerfeta histero
01.07.2014 Infinity aminopunkcja
03.07.2014 Syllkaa wysoka beta
03.07.2014 Anulla28 crio transfer
04.07.2014 Montana wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta po wysokiej becie
08.07.2014 Magda wizyta w klinice
10.07.2014 Hania wizyta

Jeju kolo 1-2 ruszam ale jestem podekscytowana. Oby torbiela nie bylo. Nakupiłam jedzenia w drogę jak glupia bede mielic jezorem jak będzie mi się chciało spac bo jadę sama . Moj ma teraz dużo pracy u nas sezon zaraz się zaczyna a zresztą uwielbiam jeździć muzyka na full i nikt mi nie scisza :)

reklama
Milena podziwiam Cię. Ja mam się stawić w poniedziałek na godz 9 do szpitala w Łodzi ale wolę pojechać już w niedzielę. Zarezerwowaliśmy hotel i w niedzielę na spokojnie podejdziemy sobie do szpitala. Mężuś będzie miał hotelik z basenikiem, masażami, siłownią i przede wszystkim pokój na własność a ja wielki pokój szpitalny... eeeeh aż mi się we flakach przewraca tak kocham szpitale:confused2:
Tak czy inaczej Mileno - powodzenia na wizycie i jak to się mówi - szerokiej drogi :happy2:

Do góry