_Infinity_
Fanka BB :)
Genna w Gamecie jest problem z prowdzeniem ciązy bo mój dr. w ogóle tym się nie zajmuje, teoretycznie mogłabym pójść do innego lekarza - np. Swkeress bardzo przypadł mi do gustu i wiem że opiekuje się ciężarówkami ale i tak ważniejsze usg robią inni lekarze bo Ci standardowi nie są aż tak przeszkoleni. Dlatego poszłam do mojej gin. - ma wszystkie kursy na szczegółowe badania usg w ciąży (te w 12tc i połówkowe) i b. dobry sprzęt - wydawało mi się że to dobra opcja, szczególnie że znałam ją kilka lat i miałam bardzo dobre odczucia. Nie wiem co teraz się stało, może miała zły dzień, może była zła że się spóźniłam przez genetyka i musiała czekać a ja w dodatku miałam pierwszy raz inne zdanie niż ona :-( Tak czy siak nie ma co liczyć na pomoc innego lekarza bo takiego przypadku nikt nie chce się dotykać :-( A jak już będę miała za miesiąc wyniki to pewnie moja gin. też już nie zrobi problemu bo sytuacja będzie jasna. Zresztą to będzie 21tc i szukanie wtedy lekarza pewnie byłoby równie trudne, nie mam zresztą już na to siły ...
Stresuje się tylko samym zabiegiem bo w kwestii wyników mam dobre przeczucia, obym się nie myliła. To będą chyba najdłuższe tygodnie w moim życiu ...
Stresuje się tylko samym zabiegiem bo w kwestii wyników mam dobre przeczucia, obym się nie myliła. To będą chyba najdłuższe tygodnie w moim życiu ...