reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy to ja jutro też boogi woogie o 11:30:-)
Agusia na jakiekolwiek gdybanie jest za wcześnie, dbaj o siebie i czkeaj na betę, nie mas zjuż większego wpływu na to co się stanie właśnie poza dbaniem o siebie:sorry2:
Kwiatuszek powodzenie jutro na wizycie
Blue prosiła abym przekazała bo nei ma dostępu do neta że ma jutro o 7 rano punkcję, więc tez cała energia i pozytywne myśli dla Blue:sorry2:
Genna to faktycznie wyjdzie Cię tanio stymulacja:tak:pozazdrościć
Lilonka, Pełna ja coraz bliżej bycia z maluszkiem, jutro się dowiem jak się dzielą no a w czwartek wielki dzień:-) Poprosze o mase wirusków ciązowych

reklama
no to trzymam kciuki, tańczę i wysyłam pozytywne fluidy za was wszystkie. A czy to prawda, że podczas punkcji i podania zarodków nie powinno się używać żadnych pachnących kosmetyków, czy słyszałyście coś na ten temat? ja coś takiego gdzieś przeczytałam, że dotyczy to również lekarzy i embriologów ponieważ zarodki są bardzo wrażliwe

Genna, dzwonił do mnie sam dr. A embriologów jest 2 - dziewczyna i chłopak. Ale nie wiem, co potrafią, bo nigdy nie wnikałam w ich umiejętności.
Prócz naszego dr, to pracuje tam jeszcze 3 innych. Ale do nich, to mało ludzie chadzają. Najbardziej oblegany jest K.
To chyba dobrze, po specjalistą jest naprawę rewelacyjnym.
Jak wyszłam z punkcji, to były dzikie tłumy w poczekalni. Ale Ciebie nie namierzyłam. Gdzie się szlajałaś? :-)
A godzina była bliska Twojej wizyty. Jeszcze z 15 min czekałam na wyjęcie wenflonu. Ale się nie doczekałam. A Ciebie nie było.

Lawendowy, Genna wiedziała że narwana jesteś i jeszcze będziesz cyrki odprawiała z wenflonem ;-) :-D wolała na to nie patrzeć i dlatego jej tam nie było ;-) Do lekarzy w invimed jakiś tam czas temu dołączyła dr Monika... nie wspominam jej miło z lux medu. Dr R też nie ma najlepszych opinii więc tak jak piszecie chyba dr K trzyma tą klinikę w rankingu

Blue, mooooooooooocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& niech dobra passa trwa :tak:
Kwiatuszek za Ciebie też kciuki&&&&&&&&&& i Wy już wkrótce zaczniecie działać :)

Smerfeta, dr M. dołączyła już czas jakiś. Ale ona nie ma doświadczenia w IVF, tylko w pisaniu książek.
To ona pracowała w Luxmedzie???? Ale to chyba dawno, bo jej stamtąd nie kojarzę.
A dr R, pozwól, że się nie wypowiem :-)

Smerfeta wyczulas mnie, nie chciałam sie narazić na spotkanie z lawendowym:) ja byłam dokładnie 11:22 w klinice, byłabym wcześniej ale biegalam od parkometru do parkometru bo popsute były:/ i biegłam z wywalonym jeziorem do kliniki a tam zonk, i nawet nie skorzystalam z windy, jak za pierwszym razem zacięla sie jak byliśmy i czekaliśmy 15 min aż nas ktos wypuści:/
a doktor A to doktor R? Bo nie widziałam żadnego o nazwisku na A!?!

reklama
Kobietki
Idziecie jak burza!
A ja nadal w miejscu :oo:
Nie zapisałam się na wizytę :baffled:
Nie wiem na co czekam, mam chyba jakiegoś dola, jakieś dylematy . . .

Help

Do góry