reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta i Medalikara ja raczej chcialabym skrocic cykl niz wydluzyc. Dzisiaj mam 10 dc. 1 lipca bedzie 18 dc wiec umowilam sie na wizyte i wowczas lekarz zadecyduje czy zaczynamy czy czekamy jeszcze jeden cykl. Bede brala tak jak ostatnio od 18 dc estrofem, ktory tez jest dobry przy niskiej rezerwie. Heiza bedzie w srode u profesora to dowie sie dokladnie od najwazniejszej osoby w klinice, nie ma co gdybac ;)

Kasiamakaronik u Heizy tez zielone swiatlo :)

Witam Was :-)
Jakiś czas temu się tu udzielałam. Widzę że coraz więcej dziewczyn z Bociana. Ja również leczę się w Bocianie u doktora M., w kwietniu minął rok. Jestem po 3 pełnych stymulacjach, ostatnia w czerwcu, niestety bez transferu, miałam tylko 2 zarodki które obumarły :-( Oprócz 3 podejść do in vitro, w styczniu miałam laparoskopie na Parkowej również u doktora M., ale skończyło się na laparotomii. Pierwsza stymulacja krótki protokół 8 komórek, 2 podane 8A-nie udało się, Druga stymulacja długi protokół (I z programu) 7 komórek, podana 1 -nie udało się. Trzecia stymulacja długi protokół (II z programu) 2 komórki-brak transferu. Ogólnie jestem załamana...bo jest coraz gorzej. Problem u mnie to endometrioza :-(Jestem w sumie po dwóch laparotomiach w 2010 i 2014 r. Doktor M. ustalił teraz krótki protokół. Została nam jeszcze jedna próba z programu. Boję się kolejnej stymulacji że nic z tego nie wyjdzie...

Pisałyście kiedyś o DHA i koenzymQ10. Chcę zacząć brać może to coś pomoże na moją jakość komórek. Może któraś poleci jakiś link z tymi suplementami??? oprócz tego coś jeszcze bierzecie?

Bardzo trzymałam kciuki za Gizas, szkoda że się nie udało...

Ostatnia edycja:
CZERWIEC :

24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora
26.06.2014 Anuszka wysoka beta
26.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
27.06.2014 Genna wizyta serduszkowa
28.06.2014 Anulla28 crio transfer
30.06.2014 Magda wizyta

LIPIEC :