reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja mogę ci kopa dać :p sikacze są różne, ja miałam o czułości 10 i nic po 3 dniach kolejny sikacz ale miałam juz bete i nasikalam na 2 , o czułości 10 i 25 i ten pierwszy nic nie pokazał a ten drugi kreskę troszke bladą ale była, ten co wam wkleiłam wiec nadzieja jest , rozumiem ze 10 dpt masz zrobic dla kliniki test?

kop sie przyda bo troche mnie zdołowała ta I kreska ... no ale cóż kobieta czasem robi głupie rzeczy ... taka natura
tak 10 dpt mam zrobic bete czyli 26/6

Anuszka kciuki zacisniete bo sikaczom nie ufamy :)

Anulla powodzenia na wizycie.

Katik kup sobie DHEA Eljot 25 mg w zwyklej aptece lub na doz.pl Ja koenzym kupuje na allegro 300 mg taki z twarza kobiety na opakowaniu.

Ostatnia edycja:
Dziękuje Ci Kasik,zaraz będę szukać:-) czytałam że masz zielone światlo i możesz zaczynać,trzymam mocno kciuki:-) pamiętam jak w listopadzie razem miałysmy punkcje...teraz w. czerwcu ja nie miałam zarodków:-( też została mi ostatnia szansa w programie,ale nie wiem kiedy się zdecyduje...doktor mówił coś o październik,listopad ale nie wiem czy dam radę...

Ostatnia edycja:
Kaatik troche mnie podlamala Twoja historia w Bocianie, wiaze z nia duze nadzieje. A powiedz mi czy Twoje zarodki byly pod ta aparatura co robi zdjecia? Wowczas mozna znalezc przyczyne niepowodzenia. Oprocz dhea i koenzymu biore tez d-vitum 2000 j.m., femifertil, omega 3 1000. Wczoraj pani immunolog zalecala jeszcze prewenit intens bo mam mutacje w genie. A badalas komorki nk? Ja biore na obnizenie encorton 20 mg.

dzięki dziewczyny za kciuki i słowa otuchy
wiem że sikaczom nie można wierzyć ale miałam nadzieję już na II . . .
coś brązowego mi się pojawia na papierze w toalecie . . . :-(
niepokojący znak który rozpoczyna każdą moją @

już tak bardzo mam dosyć mojej roboty i tego miasta że poprostu kolejna porażka mnie dobije jeszcze bardziej...chcemy się wyprowadzić jak tylko zajdę w ciążę . . . żeby się nie zwalniać narazie z pracy i nie stracić świadczeń, rozumiecie. . .
ach marudze zawczasu wiem ale ten sikacz i plamienie skutecznie wbija głupoty do głowy

reklama
Do góry