reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja mogę ci kopa dać :p sikacze są różne, ja miałam o czułości 10 i nic po 3 dniach kolejny sikacz ale miałam juz bete i nasikalam na 2 , o czułości 10 i 25 i ten pierwszy nic nie pokazał a ten drugi kreskę troszke bladą ale była, ten co wam wkleiłam wiec nadzieja jest , rozumiem ze 10 dpt masz zrobic dla kliniki test?

kop sie przyda bo troche mnie zdołowała ta I kreska ... no ale cóż kobieta czasem robi głupie rzeczy ... taka natura
tak 10 dpt mam zrobic bete czyli 26/6

Anuszka kciuki zacisniete bo sikaczom nie ufamy :)

Anulla powodzenia na wizycie.

Katik kup sobie DHEA Eljot 25 mg w zwyklej aptece lub na doz.pl Ja koenzym kupuje na allegro 300 mg taki z twarza kobiety na opakowaniu.

Ostatnia edycja:
Dziękuje Ci Kasik,zaraz będę szukać:-) czytałam że masz zielone światlo i możesz zaczynać,trzymam mocno kciuki:-) pamiętam jak w listopadzie razem miałysmy punkcje...teraz w. czerwcu ja nie miałam zarodków:-( też została mi ostatnia szansa w programie,ale nie wiem kiedy się zdecyduje...doktor mówił coś o październik,listopad ale nie wiem czy dam radę...

Ostatnia edycja:
Kaatik troche mnie podlamala Twoja historia w Bocianie, wiaze z nia duze nadzieje. A powiedz mi czy Twoje zarodki byly pod ta aparatura co robi zdjecia? Wowczas mozna znalezc przyczyne niepowodzenia. Oprocz dhea i koenzymu biore tez d-vitum 2000 j.m., femifertil, omega 3 1000. Wczoraj pani immunolog zalecala jeszcze prewenit intens bo mam mutacje w genie. A badalas komorki nk? Ja biore na obnizenie encorton 20 mg.

dzięki dziewczyny za kciuki i słowa otuchy
wiem że sikaczom nie można wierzyć ale miałam nadzieję już na II . . .
coś brązowego mi się pojawia na papierze w toalecie . . . :-(
niepokojący znak który rozpoczyna każdą moją @

już tak bardzo mam dosyć mojej roboty i tego miasta że poprostu kolejna porażka mnie dobije jeszcze bardziej...chcemy się wyprowadzić jak tylko zajdę w ciążę . . . żeby się nie zwalniać narazie z pracy i nie stracić świadczeń, rozumiecie. . .
ach marudze zawczasu wiem ale ten sikacz i plamienie skutecznie wbija głupoty do głowy

reklama
Do góry