reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny dzięki wielkie :-) jestem taka szczęśliwa.
Agawa gratulejszyn superrrrrrrrr ;), niech beta pięknie przyrasta. Ale dobre wieści sie sypią ostatnio ;-).
Ewelina z tego co pamiętam tez jestes kosmetyczką jak ja ;). Pracujesz? Czy jestes na L4? Ja pracuje ale odpuściłam sobie zabiegi z prądami, lasery i pedicure, bo narazie wykonujemy go metodą tradycyjną, ale szefowa miedzy innymi przez to ze jestem w ciazy kupuje w tym tygodniu frezarkę :-p

reklama
Ewelina.br jak to bocian otworzył się w Warszawie. Nic nie wiem. Dr mrugacz będzie tam przyjmował? Bo przecież on jest najważniejszym "składnikiem" sukcesów Bociana :)

Montana od tygodnia jestem na zwolnieniu bo strasznie wymiotuje i nawet nie jestem w stanie sie na niczum skupic , a szefowa odpuscila mi tylko prady i to tez ze przesadzam. Ostatnio przez 12 h robilam uzupelnienia zelu i pedicury . :rolleyes:

W poniedziałki go nie ma w Białymstoku to może wtedy jest w wawie. Ja go podziwiam i jego rodzinę jak ja ma. Chlopa non stop nie ma w domu
Ciekawe czu mogłabym teraz jeździ do stolicy zamiast do białego trochę ponad 100 km mniej bym miała

No tez sie zastanawialam jak on daje rade ale widocznie tak chce i chce wiecej :D nacstronie bociana w kontaktach jest tel do kliniki w Wawie . Zadzwon ja dopiero mam do niego is kolo 22 lipca wiec jeszcze nie dzwonilam sie umawiac .

reklama
Wchodzę tu a tu takie wieści cudne!!!!
Agaaawa no niesamowite!!! :-D ależ się cieszę!!! może faktycznie leż teraz dużo, dużo odpoczywaj by teraz maleństwo zostało z Wami. Mocno trzymam kciuki za Twojego maluszka! no i faktycznie jaki super prezent na dzień ojca!!! :tak:

Montana to może będę przyjmować zakłady? ja obstawiam bliźniaki :-D

Kasik super że możesz zaczynać :tak: a może tak szybciutko przejdź teraz na antyki to sobie cykl wydłużysz? Teraz masz chyba jakoś 7 czy 8 dc to akurat można by zacząć łykać antyki. Skoro doktor S tak ładnie mówi to ja też do niej będę chodzić ;-) tak myślałam by już spróbować umówić się do niej, to wizyta wypadłaby tak za ok 3 tyg, to może zerknęłaby na wyniki od Maliny i wyraziłaby swoją opinię. Chciałabym by ona mogła mnie prowadzić niż jeździć do eksperymentującego lekarza

Medalikara to masz dopiero przygody z żołądkiem. U mnie tylko zgaga nie wiadomo z jakich powodów. Ale zauważyłam że gdy nie jem chleba to jest o wiele lepiej

Do góry