reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna, wyjazd miał być nad jezioro na weekend do Ślesina... Odbędzie się tam ogólnopolskie spotkanie miłośników pewnej marki auta ;) mój mąż należy do klubu :p Planowane od roku opłacone od pół ale ważniejsza jest dzidzia więc jak mąż chce może wyskoczyć sam skoro i tak wszystko zapłacone ;)

reklama
Montana, objawów jako takich przed beta to chyba nie miałam... ból brzucha, bolące i większe piersi ale to też po lekach więc ciężko stwierdzić.
Kiedy masz bete robić? Jak się czujesz?

Anuszka iście diabelskie liczby :tak: ale trzymamy kciuki, aby ten mały urwis został już z Wami
Magda ale będzie cudnie jak za rok będziecie mogli jechać z takim maluszkiem... eh rozmarzyłam się ;-) a mąż jak chce jechać to najpierw niech podeśle kogoś do opieki dla Ciebie :tak:
Kasik wyczytałam na wątku o ivf (info od Esiek), że ten szczawian wapnia to morze być piasek w nerkach. A czujesz może ból w nerkach, zwłaszcza podczas ćwiczeń? Co do prolaktyny to właśnie cierpie na brak recept i olałam w tym miesiącu ten temat i nie biorę dostinexu. W sumie i tak jestem na antykach więc co mi tam... a co do Twojego wyniku PRL, może co 3-ci dzień bierz całą tabl bromka?

A tak z innej beczki - też jesteście ostatnio takie zaspane? Oczywiście nie pytam tych ciężarnych, bo Wy dziewczyny to wiadomo dlaczego jesteście ospałe ;-) Chodzę jak lunatyk a z pt na sob spałam ponad 12 h i jeszcze mi było mało :-(
f035.gif
b025.gif

Ostatnia edycja:
Genna a dziękuję Ci bardzo, choć rocznicę mialam 12.06, tylko mi cos te suwaczki sie nie przesuwaja :-).
Madzia ja testuje w piątek, bole takie w okolicy macicy, to jajniki zakłuja, piersi bolą ale najbardziej jak sciagam stanik wieczorem <ale to pewnie od lutki i duphastonu> ale przy pierwszym nieudanym ivf to mialam podobnie wiec sie nawet nie nakrecam. Choć fajnie by było dostać taki spóźniony prezent rocznicowy, w sumie moja mama miala wczoraj 50 urodziny to tez by byla najszczesliwsza z takiego prezentu, a moj eMek ma w sierpniu 30 wiec same okrągle urodziny. Prezent jak znalazl, ale zobaczy sie w piątek ;-). Dziś mam 6 dpt.

Smerfeta, ciągle mam kogoś do opieki :) mama, siostra. My tu wszyscy w gromadzie żyjemy ;)

A pro po wyjazdu mój dr to taki dowcipniś trochę i mówi że te "300 km możemy sobie odpuścić za rok pojedziecie będzie weselej, ale we Wdzydzach też jest ładnie i o ile bliżej macie" :)

Ostatnia edycja:
Magda, Smerfeta nigdy nie mialam problemow z nerkami. Ostatnio mialam zapalenie pecherza i moze to po tym. Poczekam na wyniki posiewu i w srode pojde do rodzinnego. Mam nadzieje, ze juz nie bede musiala brac kolejnych antybiotykow.

Smerfeta ja spioch jestem wiec tez dlugo spie a jak pada deszcz to moglabym spac cala dobe ;)

Kasik ogólnie to też nie należę do rannych ptaszków i mogłabym ciągle spać ;-) (raczej jestem typ sowy) no ale zawsze jakoś funkcjonuję a teraz to jakiś dramat. Co do nerek to moją siostrę też tak nagle złapały kamienie a raczej na razie to tylko piasek więc z tymi sprawami to nigdy nic nie wiadomo

Magda to pozwalam Twojemu mężowi jechać ;-)

666
to jest znak rzeczywiście
Kasik36
ja nie mam może aż tak podwyższonej prolak jak ty ale mi w klinice mówili żebym odstawila brom bo niby przy in vitro nie jest mi potrzebne no ale zawsze zastanawiało mnie to kto ma rację,twój czy mój lekarz . . . nie doradze

a ja jadę do pracy. muszę spokojnie i uważać na siebie, żeby się nie zapomnieć :p
tym razem nie udało się wziąć L4od innego lekarza :-(
dziewczynki a jak wygląda u was czas po transferze w klinikach. chodzi o to ile leżycie, czy zaraz po idziecie do wc.

Ostatnia edycja:
reklama
CZERWIEC :

17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
17.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowa

20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
20.06.2014 Genna wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 Montana wysoka beta
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio