reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

hejka laski

miałam maraton w pracy i nie miałam sił żeby do was zaglądać
właśnie idę do kliniki
do boju, maleństwo nadciągam!
godzina zero to 16

reklama
CZERWIEC :

16.06.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
16.06.2014 Anuszka crio transfer ostatniego pingwinka

17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
17.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
20.06.2014 Genna wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 Montana wysoka beta
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora
26.06.2014 Anuszka wysoka beta
28.06.2014 Anulla28 crio transfer
30.06.2014 Magda wizyta

Ostatnia edycja:
Anuszka, ogromne kciuki te 6 to musi być znak ;)

Ja też po wizycie. Dzidzia rośnie ma się dobrze. Nadal w macicy jest wolna przestrzeń której tam nie powinno być... Kolejna wizyta za 2 tygodnie z wynikami krwi. Założyli kartę ciąży. Mam odpoczywać i czekać. Nasz wyjazd który mieliśmy zaplanowany ponad pół roku temu mamy przełożyć na przyszły rok ;) bo 300 km drogi to za długo...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, gratuluje pięknych widoków na USG, trzymam kciuki za transfery i bety. A ja z takim głupim pytaniem do tych którym sie udało, jakie miałyscie objawy po transferach ze to chyba to? Ja dziś mam 6 dpt blastocysty i nie ukrywam że zaczynam sie stresować zbliżającym terminem testowania.

Magda a cóż to za przestrzeń? Wyjazdu nie żałuj, jeszcze nie raz pojedzieci, tym razem już we trójkę :-) Są rzeczy ważne i ważniejsze :tak:

Anuszka niech doabelska liczba przyniesie Ci szczęście ;-):-D Oby dni do bety minęły jak najszybciej :tak:

Zrobiłam sobie dzisiaj prolaktynę bo nie badałam ponad rok a cały czas biorę 1/2 bromergonu i nie wiem co mam myśleć o wyniku. Mam 484,7 mlU/l (norma 102-496), niby mieści się w normie ale w górnej granicy. Może powinnam zwiększyć dawkę do całej tabletki? Wcześniej brałam całą ale jak spadło z 830,5 do 173,6 doktorek kazał zmniejszyć dawkę. Robiłam też dzisiaj badanie moczu po antybiotyku i tym razem wyszły mi nieliczne bakterie, nieliczne nabłonki płaskie i nieliczny szczawian wapnia :szok: Co prawda poprzednio było gorzej bo były BARDZO liczne bakterie, LICZNE nabłonki płaskie i nieliczne moczany bezpostaciowe (cokolwiek to znaczy). Ale skąd znowu ten szczawian wapnia:baffled: Ciekawe czy ta infekcja nie wpłynie na wynik subpopulacji limfocytów, które mam zrobić w piątek.

Magda, dobrze, że dzidzia ma się dobrze. Może wreszcie krwiak się wchłonie i odpoczywaj ile wlezie:) A na wyjazd jeszcze zdążycie pojechać - w trójkę będzie weselej:)
Anuszka niech kropek się wgryza i zostanie z Tobą już na zawsze:)

reklama
Kasik nie wiem ja ten tWoj wynik bedIe sie miał do subpopulacji :/ a idziesz do lekarza z tym wynikiem? kasik pamiętaj nic na sile , nic w pośpiechu !!!! Kasiu moze Szczawian wapnia bo jadalas zA dużo Szczawian :p hihihihih oczywsice żartuje , nawet nie wiedziałam ze mozna cos takiego wychodowac
montana czy ty czasem nie masz 5 rocznicy ślubu z mężem dzisiaj?:) zycże jeszcze wiecej miłości i wiesz czego :)
magda najważniejsze ze dzidzia zdrowa :) a wyjazd wiadomo , nie ucieknie :) a co planowaliscie?

Ostatnia edycja:
Do góry