reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczymy bardzo dziekuje wszystkim i trzymam za was kciuki mam nadzieje ze wy też niebawem pochwalicie się swoimi maluchami . :) A ja jestem przeziebiona wpadli do nas znajomi z chorym dzieckiem myslalam ze wyjde z siebie . No ale tak to jest jak ktoś nie zwraca uwagi na to se dziecko makatar i kaszle jak cholera . Teraz musze sie podkurowac troszke bo kaszelek sie zaczyna , a do tego mdłości 24 h , ale to akurat uroki jeszcze troszkę i minie :p

reklama
CZERWIEC :

16.06.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
16.06.2014 Anuszka crio transfer ostatniego pingwinka

17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
17.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
20.06.2014 Genna wizyta pęcherzykowa
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora
28.06.2014 Anulla28 crio transfer

Anuszka dzisiaj całe kciuki dla Ciebie :) za ostatniego mrozaczka :)
Magda daj nać jak tam nowy Gin :)
A mnie sie śniło dIsiaj ze gardło mnie boli i jechaliśmy do lekarza do szpitala bo to był wieczór i co? Obudziłam sie z bólem gardła :(

Ostatnia edycja:
Anuszka Magda kciuki za Was dziewczynki.

Po długiej nie obecności ( musiałam się nastawić, nie myśleć, otrząsnąć) melduje się dziewczynki u Was.Jutro na 13 wizyta i rozpiska , ogólnie dzień będzie na wariackich papierach:eek: bo z rana jadę do Poznania a w Nocy wracam, niestety poza jednym dniem nie mogę wziąć sobie wolnego mimo 190 km w jedną stronę i braku auta.Tak więc skazana na autobusy,pociągi i tramwaje... jakoś dam radę

Anuszka, kciuki ze twoje maleństwo :tak:

Dzięki dziewczyny za kciuki, strasznie się denerwuje...
Wizytę mam koło 16... niestety nie ma dokładnie umawianych wizyt tylko kolejność przyjścia.

reklama
Do góry