reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna, a mnie wkurw złapał ale już przeszło ;)
Mąż tylko z pracy wrócił to dostał po uszach ... za piasek na podłodze, za źle wykoszoną trawę i tak ogólnie ;)
Udobruchał żonę mc chickenem hahahaha no i oczywiście zrobił co miał zrobić :)

reklama
Medalikara w takim razie odpoczywajcie , a na wyjazdy dłuższe prYjdIe jeszcze czas :) ja mam wizyte w piatek to bedzie moj 19dpt Blastki , wiec podobnie zapewne bedzie jak u ciebie :) idę spać dziewczynu bo juz ledwo trzymam sie na nogach, na spacerze
Z psem to pies właściwie mnie wyprowadzal :p ja próbowałam ne zasnąć na stojąca na dodatek jeszcze idąc, dobranoc dziewuszki

dzięki dziewczyny za info
u mnie w klinice wstaje się z fotela po sprawdzeniu cewnika, potem zawsze każą leżeć na innym już łóżku około 10-15minut, do toalety i znów 10-15 minut
tym razem wypiłam tyle wody że masakra (bo ostatnio miałam problem z napełnieniem i piłam z wodopoju u nich do skutku) że ledwo wyleżałam na łóżku 8minut :-D normalnie sekundy dzieliły mnie od łóżka wodnego :-D potem znów 15 minut i do domu
w pracy wczoraj miałam light bo prace biurowe ale będę się oszczędzać. poprzednie dwa razy leżała tzn siedziałam w domu i jeździłam po znajomych i rodzinie i na dobre też to nie wyszło
ale gdyby w klinice dawali L 4 to nie powiem skorzystałbym :-D

Kasik36
no ja też mam górna granicę w różnych labo i jak miałam badana prolaktyne w szpitalu po 1/2 tabl. w nocy w spoczynku to była super, a już rano albo wieczorem przed tabl to była podwyższona. ja też sobie brałam jeszcze przed stymulacja i chyba między transferami jeszcze coś brałam ;-)

genna
już właśnie biorę magnez od tygodnia chyba :-D dzięki informacjom z forum właśnie :-*

Ostatnia edycja:
Mialam dzis sen ze zrobialm test i wyszedl cien cienia drugiej kreski... A w realu dziewczynki moje kochane, nie wiem czy mam sie cieszyc czy nie, ale zrobilam dzis test o czułosci 10 mlu, przypomne ze mam dzis 8 dpt i w ciagu 3 min pojawil sie cien drugiej kreski, ale widoczny, nie zebym sobie cos wmawiala. Wiem ze jeszcze nie ma co sie cieszyc ale poryczalam sie ze szczescia. Szkoda ze nie mam jak na bete pojsc, dzis 1 zmiana a pobieraja do 11. wiec pozostaje mi piąteczek.

CZERWIEC :

20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
20.06.2014 Genna wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 Montana wysoka beta
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
23.06.2014 Syllka transfer
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
24.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio
25.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
25.06.2014 Heiza wizyta u profesora