reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tak, jestem mega szczęśliwa :)

Myślicie, żeby w piątek zrobić betę czy planowo poczekać do poniedziałku? Mam jedną żyłkę mocno wyeksploatowaną i biedna już ledwo zipie. Na jakim poziomie powinien być progesteron, żeby się nie martwić?
Biorę dwa razy dziennie duphaston i 3 razy dziennie luteinę dopochwowo.
Ja bym zrobiła w piątek betę

Miałam dziś wizytę u immunologa powiedział mi to co już wiedziałam tu od was także jestem trochę zawiedziona.
Miałam nadzieję że przepisze jakieś leki do transferu .
Ale powiedział żeby pierwsze spróbować bez i jak się nie uda to przyjść to przepisze jakieś leki. Chyba że będziemy mieć tylko 1 zarodek to przyjść przed transferem. I mówił że lekarz do którego chodzę za bardzo nie uznaje i żeby pierwsze było bez leków
I skasował mnie 300 zł za 3 min rozmowy .
Zawiodłam się bo co to za różnica czy przepisał by mi to teraz czy później. Takie trochę ciągnięcie kasy ... No ale cóż mam poradzić 🤦‍♀️

Miałam dziś wizytę u immunologa powiedział mi to co już wiedziałam tu od was także jestem trochę zawiedziona.
Miałam nadzieję że przepisze jakieś leki do transferu .
Ale powiedział żeby pierwsze spróbować bez i jak się nie uda to przyjść to przepisze jakieś leki. Chyba że będziemy mieć tylko 1 zarodek to przyjść przed transferem. I mówił że lekarz do którego chodzę za bardzo nie uznaje i żeby pierwsze było bez leków
I skasował mnie 300 zł za 3 min rozmowy .
Zawiodłam się bo co to za różnica czy przepisał by mi to teraz czy później. Takie trochę ciągnięcie kasy ... No ale cóż mam poradzić 🤦‍♀️
U kogo byłaś ? Kurcze faktycznie trochę słabo w końcu w najgorszym wypadku po prostu byś nie zrealizowała recepty lub nie podała leku. Pokazywałaś może juz wyniki dr od ivf?

U kogo byłaś ? Kurcze faktycznie trochę słabo w końcu w najgorszym wypadku po prostu byś nie zrealizowała recepty lub nie podała leku. Pokazywałaś może juz wyniki dr od ivf?
U Sydora.
Nie jeszcze bo nie miałam jeszcze wizyty.
Wydaje mi się że on nie uznaje immunologii i nie wiem jak zareaguje Na to że robiłam dodatkowo badanie .
A tak wgl to czy ewentualnie ginekolog może przepisać takie leki jak acoffil czy encorton? (Te leki co immunolog by przepisał?

reklama
Do góry