reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna w 5tc to na pewno będzie pecherzyk. Pewnie malucha nie będzie jeszcze widać więc się nie stresuj tym czasem :-) A co do senności to też mialam w pierwszych tygodniach, czasami większą część dnia potrafiłam przespać ;-) dość szybko minęło choć nadal mam potrzebę wzmożonego odpoczynku ale przynajmniej nie zasypiam :-p

Infinity, bardzo fajna ta stronka co podesłałaś ;)
Poczytałam sobie i jednak nie mam choroby psychicznej tylko objawy hihihi :D
Węch wyostrzył mi się tak że mój pies wymięka ;) i te zmiany nastroju które zaczynają mnie napadać ... już współczuję mężowi bo nie będzie miał łatwo :)

Agulla tak juz teraz, tylko troszke krótki czas bedziesz brała go wiec nie licz ze sie na pewno poprawi moj lekarz mówił minimum 12 tygodni , ale łapiemu sie wszystkiego wiec zacznij juz brać :)

Hej kobietki :-) Czy gameta Gdynia jest jeszcze w starym miejscu? Tak liczę, że gdzieś za dwa tygodnie powinnam dostać @ i wtedy mam się wybrać do doktorka i ustalić dalszy plan. Zaczynała może któraś z was ivf BEZ antyków??? Bo o takiej opcji ostatnio wspominał mi mój dr? Tzn wizyta podczas @ i od razu zastrzyki itp. Aż nie chce mi się wierzyć, że tak szybko dlatego nie nastawiam się zbytnio na taką wersję

DW jak najbardziej można bez antyków. Wtedy mamy krótki protokół. Stymulkę zaczyna się wtedy przeważnie w 2 dc. Mi krótki protokół bardziej odpowiadał, bo raz że wszystko szybciutko się potoczyło, zastrzyki nie wychodziły mi bokiem to jeszcze zaoszczędziłam tysiaka :happy:
Też jestem ciekawa czy Gameta w końcu się przeprowadziła

Dziękuję za odpowiedź Smerfetko:-) To taka opcja też by mi odpowiadała, szybciej i w dodatku taniej ;-) Ciekawe, czy doktorek będzie pamiętał o tej opcji? Wkrótce się przekonam ;-)

reklama
Udalo sie wstawić

Załączniki

• 1402866067465.jpg
    1402866067465.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 45
Do góry