reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
CZERWIEC :

06-07.06.2014 Medalikara wysoka beta 
08.06.2014 Genna wysoka beta
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 
10.06.2014 Kasik wizyta
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa

Ostatnia edycja:
Kasik, jakoś tak się mijamy z terminami:)
genna, masz świetny suwaczek:)
Też bym chętnie wzięła relanium. Pracuję z dziewczyną, która ciągle jest chora i jakieś świństwa przynosi do pracy, ale na zwolnienie to nie pójdzie. No i nie wiem czy mnie nie zaraziła, bo coś czuję, że katar będę miała, bo się zaczyna.:wściekła/y:

Dziewczyny jestem pod wrażeniem, przed chwilą dzwonili z Invicty, że zwolnił się termin 23 czerwca do immunologa i pani pyta czy mnie przepisać z 30-tego bo pamięta, że wczoraj ten termin bardziej mi odpowiadał :szok: Coraz bardziej Invicta mi zaplusowuje ;-):-D Chyba się dowiedzieli, że chcę uciec do Białegostoku ;-)

Anulla tak więc (mam nadzieję ostatecznie) będę w Invikcie 10, 20 i 23 czerwca. Subpopulacje muszę zrobić 20, chociaż bardziej pasowałoby mi 18 ale w środy akurat nie robią :-(

Dzwoniłam do embriologa, zarodek przestał się dzielić już po 2 dobie:zawstydzona/y: a te które miałam podane to ładny 4 komórkowy klasy A i 2 klasy A, ten drugi nie rokuje za bardzo nadziei, jeśli wogole można mieć nadzieję:baffled: ehh staram sie wierzyć ale jak tu przy takich informacjach mieć pozytywne spojrzenie:zawstydzona/y:normalnie się boję jak jasna cholera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzis 4 dpt, a całe osiem do bety chyab że tak jak wcześniej w poprzednich cyklach szanowna @ się pojawi:dry: Boże jak ja pragn zobaczyć betę inną niż 0:sorry2:

Gizas tak mi przykro , ale musisz wierzyć w swoje Kruszynki ktore masz w brzuszku, nie pozwól im odczuć ze w nie nie wierzysz!!!!!! Poczekaj do bety i wtedy będziecie z M myślec co dalej!!!!!!

Gizas a co mówi embriolog? Zna przyczynę powtarzania się sytuacji, że zarodki przestają się dzielić po 2-3 dobie? Kiedyś czytałam, że to może być problem nasienia. Trzymam kciuki, żeby jednak te zarodeczki, które są w najlepszym dla nich miejscu zostały z Tobą na całe 8 miesięcy :tak:

dzięki dzieewczyny za pokrzepienie, ale jesteście doświadczonymi dziewczynami w tej dziedzinie i wiecie że nie wyglada to różowo:zawstydzona/y: wiadomo że wierze i pragnę że beta będzie ciążowa ale to cholernie trudne z informacjami jakie mam serwowane. A embriolog nie wie dlaczego tak sie dzieję i może się nigdy nie dowiem dlaczego tak jest. A skoro M ma pleminiki to pragnę miec dziecko męża, nie jestem przeciwnikiem dawstwa ale to wtedy kiedy nawet po biopsji nie ma nic w ejaklulacie.
Pisałam na in vitrowym ale moj post został pominięty, ale tak dużo się u nich dzieje i tez kipeksich informacji.
Zaraz zapodam sobie relanium i mam nadzieję że odlece na spanie żeby przetrwać te dni:sorry2:

reklama
Do góry