reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny każdej z Was osobno dziękuję za wsparcie i miłe słowa, może jak będzie wierzyć więcej osób to się uda:sorry2:
Czuję się ok, brzuch mam dalej napęczniały a jem tyle ile zawsze a nawet mniej bo dużo wiecej śpię:tak:
Trochę lutki wylatuję, ale to normalne-ważne że jest biała i nie ma plamień, cyce mam nabrzmiałe ale od takiej dawki prg to się nie dziwię, chyba nie będę badała prg bo i tak sporo go biorę bo az 600 luteiny dziennie dopochwowo.
Już miałam poleżeć z książką po południu ale przyjechała koleżanka i wyciągnęła mnie na zakupy:tak:tyle dni już leniu****ę i poleguje w domu więc się ruszyłam, no i się opalcało. Zakupy udane, nawet udało mi się kupić śliczny obrusik w home and you. Są fajne promocej że jak się wyda 100 zł to się dostaje na następne zakupy rabat 50 zł.

Wiem że go głupie, totalnie glupie, ale jak przechodziła koło rybnego to dostałam takiego pypcia i kupiłam sobie śledzie po kaszubku a ostatnio jej dałam kilka lat temu:-D głupol ze mnie ale trzeba jakoś dotrwac do bety:-D

Genna czytała właśnie na novum lub na naszym bocianie że prg po crio sie inaczej bierze pod uwagę, ale możesz dołożyć sobie jak masz albo duphaston albo luteinę podjęzykową , jak nei masz to ci moge wysłaś jutro priotytetem

Medalikara miło czytać że ktoś jest w ciązy pomimo braku blastusi:tak:ale ten link co dałas nie działa:sorry2: wyskakuje Żądany temat nie istnieje.

reklama
Dzięki Gizas , dupka mam wiec dolozylam popołudniu 1 tabletkę a na noc dorzuciłam 1 Luteine 100, bo inaczej nie starczy mi do bety a lutke podjezykową ostatnio wyrzuciłam bo data ważności minęła w lutym;/ a by sie przydała

Dziękuję Mwdalikara, poczytałam i nawet ze słabszych zarodków sa ciąże, pozostaje mi liczyć na mój upragniony cud:sorry2: A Ty nie dzwoiniłas do embriologa? A jakie zarodki miałaś podane w 3 dobie? Ja nie wytrzymałam i musiałam dzis zadzwonić. Jak się czujesz? Masz jeszcze brzuch napęczniały? a Ty masz zastrzyki fragmin, cleaxane czy fraxiparynę bo to jedno i to samo? Bo ja się kuje i mam tak posińiaczony brzuch że maskara. To sa najgorsze zastrzyki:sorry2:Tobie zostało mnie do bety... zazdroszczę. Oczywiście życze pieknej bety

Medalikara ja mam tak po clexane jak ty po fragminie , ostatnio miałam fraxiparyne ale tak nie bolało jak sie rozchodziło a teraz szok, a może jest jakiś sposób by siniaków nie było? Bo rozumiem ze powietrze wypuszczacie przed wstrzyknieciem?

Hej dziewczyny no i troszkę się pozbierałam i powoli regeneruję siły do dalszej walki. Dotarły do mnie witaminki DHA I Koenzym no i od dziś zaczęliśmy z męzulkiem zażywać. Wiecie co, nie wiem jak podejść do tematu ale dziś dowiedzialam się że moja znajoma jest w ciąży - starali się też jakiś czas, pozaliczali różnych lekarzy i trafili do kręgarza, Ona twierdzi, że dzięki niemu jest w ciązy- po 3 wizycie wskoczył jej jakiś kręg, który uciskał. Powiedziała, że 3 tygodnie później była już w ciąży. Co o tym sądzicie?

Bernadtka ja mysle, ze wiara czyni cuda. Mojej babci zawsze przechodzil bol glowy po tik-taku bo jej wszyscy wkrecili, ze to tabletki ;) a powszechnie wiadomo, ze czesto przyczyna naszych niepowodzen jest nasza "glowa"

Ostatnia edycja:
Witam.
Pewnie nie które mnie znają bo same mnie tu zapraszaly. Prawda kasik36. Mam nadzieje ze reszta mnie przyjmie
Staramy się prawie o 4 lat. Jestem po histero i laparo. Maz wyniki bardzo dobre.
Podchodziłam dwa razy do iui w Rzeszowie po nie udanych probach przeniosłam się do Białegostoku do Bociana i dr Mrugacza. We wtorek dr zakwalifikowal mnie do rzadowki na czynnik jajowodowy.Prawdopodobnie zaczne stymulacje pod koniec czerwca ponieważ teraz po iui utworzył mi sie torbiel. Zobaczymy czy się wchlonie. Lekarz powiedział ze prawdopodobnie moje jajniki źle pracują.

reklama
Do góry