reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Na mnie też realnium działa jednak a biorę tylko jedną tabletkę w południe. Dziś położyłam się z ksiązką o 15 i po przeczytaniu kilku stron litery zaczęły się rozmywać odpłynęłam:tak: wstałam po 18. A wczoraj usnęłam na swoim ulubionym serialu ale doczekać do niego tez był nie lada wyczyn:confused:najchetniej to bym poszła spać oo 21 a max o 22 a wstaje przed 8 czasem o 9:-D Ja mam brzuch wzdęty i jednak obolały jeszcze. Na dodatek ten fragmin z tępymi igłami i mam śińce.

Ewelina gratuluję przyrostu prawidłowego bety:tak:

Tola komórki nowe są po 3 cyklach, plemniki po 70 kiliku dniach, a dlaczego masz brać antyki aż 6 miesiecy masz endometrizoę lub niskie AMH? Czyli jak teraz dostaniesz @ to po2 możesz zglosić sie na kotrolę i po 3@ zaczyanć stymulację.

reklama
Ewelina - super beta!
Madzia - będzie nie, że dobrze, będzie najlepiej!

Faktycznie w tv nic nie ma. Oburza mnieto tym bardziej, ze nie oglądałąm telewizji już dobrych kilka lat. Zawsze jednak można trafić na reklamy przy przerzucaniu kanałów - jakiś pewnik jest :)

Tola komórki nowe są po 3 cyklach, plemniki po 70 kiliku dniach, a dlaczego masz brać antyki aż 6 miesiecy masz endometrizoę lub niskie AMH? Czyli jak teraz dostaniesz @ to po2 możesz zglosić sie na kotrolę i po 3@ zaczyanć stymulację.
Endometriozy nie mam a AMH 7,5. To z antykami to był pomysł Dr Cz, ja nawet nie wiem czy ona widziała jakie mam AMH. Tylko palneła z tymi antykami. Dr M mówił, że ani M ani ja nie musimy nic brac tylko po 3 cyklach mozemy zaczynac.. Stymulacje zaczynałam w kwietniu, wiec VII/ VIII teroretycznie moge zaczynac. A nie znam sie na tyle czy mi na te moje wysokie AMH te antyki potrzebne, wole Dr M mimo jego małomówności wiec sie jego poki co bede trzymac.
Własnie zobaczymy kiedy na kontrole sie pojawie, musi ta @ przyjść i pomyśle jeszcze co to robić.

Co do Relanium na mnie nic nie działało. Zazdroszcze Wam tego spańska po nim :D

Ewelina super beta :)

Ja po wizycie u genetyka. Mutacja w genie niegrozna wiec nie widzi potrzeby leczenia. W nastepnym tygodniu zgodnie z planem moge zrobic wyniki na gen raka, mimo brania sterydu i antybiotyku. Pani genetyk byla tak mila i zadzwonila do laboratorium po jakim czasie od antybiotyku jest sens robic subpopulacje i potwierdzila, ze po 7 dniach. Tak wiec odwowalam wizyty 9 i 16, chcialam sie umowic na 23 ale nie ma miejsc wiec wstepnie zapisalam sie na 30. Mam dzwonic co kilka dni to moze sie cos zwolni. W recepcji bylo dzisiaj wyjatkowo pusto i chyba dlatego pani byla bardzo mila, nawet zadzwonila do labo dowiedziec sie czy jak zrobie subpopulacje w piatek po bozym ciele to wynik bedzie na poniedzialek no i bedzie :)

Tola przykro mi... ważne że nie poddajesz się
Infinity, Magda to jest nie do pojęcia. Nie dość że tyle musiałyście przejść, tak długo czekałyście na upragnioną ciążę, to teraz jeszcze jakieś zagrożenia :-( trzymam za Was kciuki a Wy pamiętajcie, że prace domowe to teraz obowiązki mężczyzny :tak:

Gizas
jak dostaniesz odpowiedzi to daj nam znaka

Kasik
super że wątpliwości rozwiane. Często w invicta faktycznie da się wszystko fajnie załatwić, nie utrudniają i na prawdę pomogą

CZERWIEC :

03.06.2014 Infinity USG prenatalne 

06-07.06.2014 Medalikara wysoka beta 
08.06.2014 Genna wysoka beta
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
30.06.2014 Kasik wizyta

Ostatnia edycja:
Ewelina, gratuluję pięknej bety:) Przyrost jak najbardziej prawidłowy:)
Kasik, jest szansa, że się spotkamy w Invikcie:) Chociaż ja mam zaklepane wizyty na 14 i 16.06. No ale nie wiem czy nie będę musiała przesunąć na 17.06. Dobrze, że chociaż nie musisz leczyć genetyki, jeden problem z głowy:)
Infinity - &&&&& żeby się wchłonęło to co powstało u Ciebie i nie zagrażało maleństwu. Dbaj o siebie i nie szalej na zakupach:))

Wow dziewczyny ale
Mnie siekło !!!!!! Napisałam ostatniego posta ponad 3 h temu i przybilam gwoździa , właśnie sie obudziłam , tzn raczej moj brzuch bo głodny !!!!:) infinity masz racje po crio jest bosko bo nic nie boli :)
Kasik uffff dobrze ze genetyka wyszła super :) a co do pań to chyba jakiś lepszy dzien miały :) albo juz znają cię jako postrach kliniki :) hahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Heiza komorki regeneruja sie 3 cykle wiec chyba wskazane byloby odczekac. Jak znam zycie to doktorek zaleci tylko 1. No ale zycie pokaze ;)

Anulla chyba jednak sie nie spotkamy bo ja bede 10 i 30 czerwca. Poprzednie terminy musialam przesunac przez antybiotyk :(

Genna a bierzesz jeszcze relanium? Cudowny stan, czasami mam ochote siegnac po nie do apteczki ;)

Do góry