reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja swoejgo faszeruję od dawna, w listopadzie wyniki były jako takie, a teraz były najtragiczniejsze odkąd się staramy bo miał tylko 0,1 mln, bez ruchu i pewnie tragiczną morfologią 1-2% a brał zestaw witami męskich, kwas foliowy, magnez , l karnityne 1000 i dupa

Tola przykro mi że się nie udało, jesteśmy z tej samej kliniki, to teraz przerwa na suplementację?

Mój brał Clostylbegyt i Profertil to było oki. Teraz pewnie tez już znów d... blada bedzie gorzej.

Sama nie wiem co robić czy działać czy przystopowoać chwilowo...
Dr M powiedział że VII/VIII możemy działać, Dr Cz że za pół roku i że mam brać antyki.
28.VII - 05.VIII jedziemy na urlopik na pare dni a to akurat początek by stymulacji jakos był.
Chciałababym pofaszerowac M troche witaminami, a to żeby efekt był to troche trwa.
Do tego jesienia mam egzamin specajalizacyjny- samam nie wiem kiedy to jeszcze bedzie i jestem w kropce.
Do tego nie ukrywam że wolałabym na te leki refundowane sie załapać, choć kaske na stymulacje mamy. A czy refundacja wypali jeden Bóg wie.
Jeszcze "nie pękłam" po wyniku. Choć niby byłam na to przygotowana, kolejna porażka boli. Jestem z tych ludzi co ma mocno pod góre. No nic dalej walczymy, ale nie wiem jeszcze kiedy. Zobacze kiedy @ przyjdzie to cosik pomyśle.

reklama
Infinity to dobrze ze odpoczywasz na L4 mniej stresu :) moj mąż mnie pilnuje żebym nic nie robiła narazie , pranie dzisiaj robię na raty na zmianę ze spaniem :) jak sie uda to moj stary nie puści mnie do pracy zapewne ,mimo iz mam biurową i pracuje 6 h dziennie a raz w tygodniu prowadzę zajęcia z Nordic walking do tegokilka projektów promujących Nordic dofinansowanych przez urząd miasta wiec zobaczymy co z tego bedzie , czuje sie swietnie jak na 2dpt ;) nic nie boli , tylko ta senność po relanium denerwująca , dzisiaj zasnęłam układając rzeczy w szafie hahaha i obudziłam sie na takiej kupie rzeczy na łóżku :)

Ostatnia edycja:
Genna to uroki Crio - przynajmniej nic nie boli i nie dokucza jak po punkcji :tak: A Relanium też tak na mnie działało - ja w ogóle w tym czasie nic nie robiłam i z domu nie wychodziłam - spałam jakieś 15-20h na dobę ;-)
Ok, uciekam do łóżka bo gadam o odpoczywaniu a cały dzień na nogach albo przed kompem :zawstydzona/y:

Ewelina, dziękuję dobrze się czuję :) nawet kręgosłup mniej dokucza dzisiaj bo mąż miękki koc położył mi pod plecy i tak jakoś inaczej się leży ;)

Zapewne nie możesz doczekać się wizyty teraz?

Oj tak siedzę jak na szpilkach :) a to jeszcze prawie półtora tygodnia :) Aty kochana leż i odpoczywaj . Tylko w TV nic nie ma same powtórki i jakieś pierdoły . Muszę zacząć więcej czytać .

Ewelina, fakt w tv nic nie ma... Malanowski, detektywi, trudne sprawy itp horrory :p

Boziu moja teściowa dzwoniła przed chwilą... (wczoraj mąż im powiedział dopiero że w ciąży jestem) kobieta obstrukcji dostaje ;) Mąż jest jedynakiem i czekają na wnuka z utęsknieniem :) Tyle że teraz stres żeby dobrze było...

reklama
Do góry