reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji 

03.06.2014 Infinity USG prenatalne 
06-07.06.2014 Medalikara wysoka beta 
08.06.2014 Genna wysoka beta
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska

reklama
Dziewczynki alergia Mnie dopadła chodzę kicham smarkam,drapie nos tre oczyska no cuda , cudeńka. Mogę allertek brać chyba co? W sumie miesiąc jeszcze do stymulacji ale nie chcę niczym organizmu truć za wczasu niepotrzebnie :dry:

Kasik ja za tą wiatropylność kciuki po trzymam może co ;-)

Chloe ale ja mam zrobić subpopulacje po kuracji sterydem a antybiotyk mam w między czasie na coś zupełnie innego :confused:

Mimozama kciuki możesz potrzymać ale ja już w takie cuda nie wierzę :-(

A mnie zaraz jasny szlag trafi!
Odebrałam wyniki bety - 67,110, (9dpt) dzwonię do kliniki i pytam czy w związku z poprzednim poronieniem, które nstąpiło po powrocie do pracy mogę prosić o L4. Przekonana byłam, że dostanę bez problemu, a pan mi mówi, że nie widzi powodów do wypisania L4. Nieważne, że ja w pracy latam, zwłaszcza po schodach i ogólnie się stresuję, nieważne, że poprzednią ciążę poroniłam po ganianiu po schodach. Wydawało mi się, że ciąże po ivf są z definicji zagrożone. Nie jestem naciągaczką, nie marzę o L4, i naprawdę lubię swoją pracę, ale myślałam, że pierwszy miesiąc - półtora będę bez stresu w domu. Wściekłą jestem jak nie wiem co!

Genna i Gizas mocno trzymam!
Kasik - musisz wierzyć! Kto jak nie Ty? :)

Wiecie może do kiedy ma się brać estrofem?

Altenatywa przede wszytskim garulację:tak:nie było Cię w kalendarzu w atu taki suprise:-D A jaki miałaś podany zarodek? Po l4 możesz iść do zwykłego lekarza rodzinnego ewentualnie będziesz biednijesza o 100 zł:sorry2:

Atelnartywa gratulacje mamuska ;) podaj mi jakies konkretne dane to wpisze cię do tabelki na pierwszej stronie ;) tak jak dziewczyny piszą idź do rodzinnego na pewno dostaniesz L4 :)
medalikara ja myśle ze lekarz chce zrobic wszystko zeby nam sie teraz udało dlatego teraz z Gizas mamy tyle tego :) niestety biorę wszystko z kartką przed nosem bo nie ogarniam tej Kuwety:)

Ostatnia edycja:
Ja tez nie ogarniam tych leków... rano eythyrox, acard,priobiotyk i po godzine antybiotyk zamur. Miedzyczasie zastrzyk z fragminu 5000 i aplikacja luteiny 200. Koło południa pełna garść tabsów: koenzym Q10 300mg,omega 3,spirulina,wit b,selen z wit e,kwas foliowy 5 mg, wit d3 2000,magnez z potasem no i to chyba wszystko. Po 14 biore reanium. O 15 kolejną dawkę luteiny 200 i przerwa az do 20. Znowu priobotyk,troche odczekam i antybiotyk zamur a o 22 aplikacja 2x100 luteiny. I moge isc spać ; ) ale od jutra kończy mi sie antyniotyk...ufff będzie mniej.

Medalikara też mam wzdety brzuch a przed punkcja byl plaski :/i czasem mnie za kuje

reklama
Do góry