ewelina.br
Fanka BB :)
Magda bedzie dobrze, odpoczywaj . a boli cie przy tym brzuch ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smerfetko moj mąż zaczął sie wypytywac na co mam uważać , co mogę , co nie , ja lubię słodkie wiec głownie o to zapytał hahaha i dr popłynął poprostu zabrać chłopa na transfer ;D np jak juz będę miała ochotę na coca colę to poleca zero i wcisnąć do niej cytrynę , bo wiadomo sama cola zero jest bleeee, mówił ze w nowej gamecie bedzie dietetyczka i taką pozwala pić kobietom w ciąży zatem dr popłynął zeby nie jest surowego i wędzonego a moj mąż mnie teraz pilnuje on miał tylko ze mną tam byc a nie zadawać pytania doktorkowi hahahahaGenna a skąd taka dieta? Doktor taką zalecił? Trzymam kciuki za Twojego maluszka, aby już z Tobą został