Motylkowa!
Fanka BB :)
diagnostykę można robić w każdym momencie u mnie lekarz zalecał przed transferami ale wiem że są lekarze którzy transferują „na ślepo” i dopiero po kilku nieudanych próbach zaczynają grzebać w wynikach.hej dziewczyny pisze do ws o rade jestem po 3 nieudanym transferze na cyklu na turalnym dzisiaj popoludniu mam wizyte u lekarza podobno p 3 tnieudanych transferach przechodzi sie do diagnostyki
powiedzcie jak bylo u was
co trzeba diognozowac jakie badanie zrobic ??
immunologie czy kolposkopie??
prosze o cenne rady bo zaczynam sie martwic
Jesli dobrze rozumiem to na program sa tylko 4 transfery?? a ja mielam juz 3 wiec chciałabym zeby ten 4 byl dopieszczony
ostatnio po transferze miałam wypisany oprocz cyclogestu i duphastonu i clexane miałam encorton i 2 zastrzyki decapeptylu
Niestety źle rozumiesz - polecam przeczytać dokładnie zasady programu. Na swoich gametach masz 4 pełne procedury, a nie transfery. Czyli jedna procedura to stymulacja, punkcja i tyle transferów ile masz blastek/moruli do transferowania.
Ile masz lat? Macie Zdiagnozowany powód niepłodności? Mieliście badane zarodki? Robiliście kariotypy, kiry, hlca, biopsję endometrium, histeroskopie itp?