Genna dziś Twój wielkie dzień, trzymam kciuki za bezproblemowy transfer no i żeby maluszek został z Tobą na zawsze
Anuszka transfer można wykonać zarówno w 2,3 jak i 5 dobie, ale do 5 doby trzymają jak nie ma problemów z podziałem zarodków. A Ty masz jeszcze jeden zarodeczke a w której dobie był mrożony? w 5? Kiedy masz zamier po niego wrócić?
Smerfeta widzę że weszłaś w immunologię na całego
strasznie to kosztowne a nie wiadomo czy pomoże czy nie zaszkodzi.... ehh trudne to wszytko. Ja już nawet immunologii nie tykam bo mam tyle innych problemów....życzę żeby po wynikach najlepiej nic nie wyszło złego i żebyś mogła wrócić po maluszka
M trochę się przejął swoimi wynikami
niby tego nie okazuję ale widzę że jest w szoku, bo niby suplemntowałam go od zimy, nie miał grypy tylko zapalenie zatok ale nie pozwoliłam mu brac antybiotyków i się męczył, brał tylko wiosną antybiotyk an trądzik różowaty ale to minęło te 70 pare dni. A stan nasienia fatalny
w listopadzie do ivf mial 9 mln a ruch B 44%, nie wiem co do morfologii ale wcześniej maił 2 @, ale z 9 mln bylo co wybierać, nawet na naturalsa jest jakaś szansa a teraz 0,1 mln i nic się nie rusza to i przy morfologi to pewnie to kilkaset albo kiladziesiąt było prawidłowej budowy
ja nie wiem, brał l karnityne 1000, zestaw witamin męskich,nie pali, schudł 10, odżywiamy się zdrowow, alkohol weekednowo i nie każdorazowo
a w patologiach chleją,palą, niedojedzą a dzieci sie rodzą jak krórki... nie rozumiem tego
Betę robię 12 czerwca pod warunkiem że nie dostanę @ wcześniej. Już wiem czemu zaplaciłam tyle za leki potransferowe, dostałam luteinę 200 i luteinę 100 a one są drogie no i fragmin 5000 za którego zapłaciłam prawie 150 zł. Czyli przyjmuję 600 mg luteiny dopochwowo, aplikuję sobie załączonym aplkitaorem i chyba nie będę miec takich podrażnień jak wcześneij gdy ratowała sie rumiankiem
CZERWIEC :
01.06.2014 Genna crio transfer
02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
03.06.2014 Infinity USG prenatalne
06-07.06.2014 Medalikara wysoka beta
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
....06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka