reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Jest twardszy od mojego poprzedniego wózka, ale jest mega fajny. Wg mnie amortyzacja działa właśnie tak jak powinna, jest sztywna ale działa, dziecka mi nie wytelepało ;) dzięki temu jest stabilny a wiesz niektórzy wyobrażają sobie że amortuzacja ma byc tak miekka jk w anex’ie a jednoczesnie dziwią się, że wózek z cięższym bobasem się telepie ;)
Mówisz, że xmove ma inną amortyzację?

Misia i po dołach i ciężkich terenach wiejskich nic a nic noe trzeszczy ani stuka? Bo u mnie kółka tak dają czadu na nierównościach, że aż tęsknię za x move który w garażu czeka

Tak zrobię, muszę Emilke poprzymierzać:)
Jedź sobie do Kato, tam są 3 sklepy z wozkami gdzie masz mega wybór. My mieliśmy wybrany jeden wózek ale jak jeździliśmy po sklepie to się okazało że mój kopie w rurke między tylnymi kolami- na szczęście to wyszło w sklepie bo by nie mógł.prowadzic wózka. I kupiliśmy taki w którym dużo lepiej siedziała.
Bobowozki, megaurwis i fido - sklepy

Ja również mam Mytraxa i jestem bardzo zadowolona :) Tak jak Misia mam granatowy i jak tylko Dominiś zje coś w wózku tak zaraz trzeba czyścić bo wszystko widać.

Ja mam ten szary i pod kątem brudu polecam :p młody jak coś wklei to tylko rozszerza melanż wózka :p ale wykładka jest czarna i od razu widać
To ja już nie wiem :-\ może mi się jakiś trefny model trafił :-( muszę mężowgo jutro poprosić żeby go obekrzał

reklama
Nika mozna kupic wkładki filcowe. Niektóre modele tak maja - tak mi odpisali. SCzegolnie na kostce i jak szybko sie idzie. Polecaja wtedy wkładkę filcowa

Do góry