reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Pochwalę się zakupem dla liwii :)
received_1767076120067739.jpeg

Załączniki

• received_1767076120067739.jpeg
    received_1767076120067739.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 426
reklama
My mamy easy go optimo i ogólnie na plus, pozycja siedząca i leżąca, mam na kołach niepompowanych, jeździ spoko, ale na większej przeszkodzie zdarzyło mu się stanąć dęba. Budka duża fajna, lecz nieprzewiewna w ogóle dziecko w upał całe upocone, ten przewiew na górze mało daje. A do minusów nam zaczął bardzo ciężko chodzić hamulec. Za to jest faktycznie lżejszy od standardowych 3 w 1a i kosz na zakupy duży fajny

My mamy easy go optimo i ogólnie na plus, pozycja siedząca i leżąca, mam na kołach niepompowanych, jeździ spoko, ale na większej przeszkodzie zdarzyło mu się stanąć dęba. Budka duża fajna, lecz nieprzewiewna w ogóle dziecko w upał całe upocone, ten przewiew na górze mało daje. A do minusów nam zaczął bardzo ciężko chodzić hamulec. Za to jest faktycznie lżejszy od standardowych 3 w 1a i kosz na zakupy duży fajny
Czyli tej budki nie da się jakoś z tyłu otworzyć żeby był przewiew? I czy faktycznie oparcie może być ustawione pod kątem prostym?

Tak jest oparcie pod kątem prostym bardzo fajne, jest leżąca i półleżąca ale z niej nie korzystamy właściwie. A z tym przewiewem to na górze jest siatka, ale wtedy powi3ksza się budka i nie daje to przewiewu. Tam w sumie jakiś zamek jest jak wyjdę na spacer to muszę to obczaić, może to sie odpina, ale siatki to nie ma na pewno

A taki mieliśmy kupiony wózek nad morze i sprawdził się rewelacyjnie Link do: WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA SKŁADANY JEDNĄ RĘKĄ HIT
Mąż jak wróciliśmy i wysłałam go na spacer z córeczką to powiedział że beznadziejny jest ten optimo. I tu się zgodzę, bo genialnie wjeżdżał na przeszkody wszelakie i bardzo leciutko się prowadzi. To jest tak podróbka yoyo moim zdaniem.

Fajna ta spacerówka. Myślicie że w zimie parasolka zda egzamin w przypadku naszych lipcowych dzieci czy raczej lepsza będzie zwykła spacerówka?

Dzięki bo właśnie oddajemy nasz wózek siostrze bo rodzi na przełomie sierpnia i września. Mamy parasolke po znajomych ale właśnie miałam mieszane odczucia co do niej :)

reklama
Dziewczyny kupiłam młodej kubek 360 z lovi i powiedzcie mi czy ona musi pociągnąć jak ze smoczka żeby leciało?? Bo tylko leci wtedy jak zassam...

Do góry