reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Wózek chciałabym ten. Torebkę mam taką :D

Załączniki

• Screenshot_20180408-172430.png
    Screenshot_20180408-172430.png
    84,5 KB · Wyświetleń: 100
  • Screenshot_20180408-172541.png
    Screenshot_20180408-172541.png
    232,1 KB · Wyświetleń: 93
Ten wózek możesz:) byle by nie miał jasno brązowej rączki bo tylko ta wersja jest wadliwa a z czarna nie.Koła są cichutkie:) no chyba że wjedziesz na jakieś koleiny to się tłuką

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna burza jak wpadniesz do warszawy to ja ci dam przymierzyć tule standard. Ewentualnie jeśli to nie będzie miesięczny urlop to mogę Ci pożyczyć o ile podpasuje (chyba, że urlop majowkowy to i my będziemy z niej korzystać)

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a może któraś ma spacerowke mutsy nexo? Oglądałam wczoraj w sklepie i zastanawiam się czy kupić. Spełnia moje oczekiwania jeśli chodzi o uchwyt, wagę i wygląd. Mankamenty są takie, że nie ma wywietrznika i osłonki na nogi. Może ktoś coś wie?

Zapytam też o nosidło. Chcemy kupić Tula. Czy polecicie jakieś inne? Synek jest długi, ale lekki. Potrzebujemy na okres wyjazdowy. Nie mamy możliwości przymierzyć nosidla do dziecka.
Poranna burza ja zamowilam nosidlo bondolino, duuuzo tansze niz tula ma regulowany panel - ale w praktyce nie wiem jak sie sprawdzi bo jeszcze nie doszlo:)
My tez tylko wakacyjnie pewnie bedziemy uzywac

My mamy nosidło womar i jest super Bardzo polecam. Koleżanka która ma Tule stwierdziła że mój womar jest identyczny jak jej tula ;) A cena jednak dużo przystępnejsza :)

Spacerówkę ostatnio kupiliśmy coto baby Verona - mogę śmiało polecić bo jesteśmy w szoku że takie kółko a idealnie jadą po zepsutym betonie a nawet ścieżce w lesie z korzeniami! Super lekka bo niecałe 6 kilo. Torby do wózka nie praktykujemy więc na razie nawet nie mam żadnej :p

Ja na razie korzystam ze spacerówki od mutsy active (ogolnie średnio wygodna, ale kocham koła w tym wózku)
Potem przysiądziemy sie na baby jogger city mini.
Ale nie jest to u mnie niczym podyktowane.
Po prostu takie dostaliśmy w spadku po dzieciach siostry.
Troche zaluje, ze nie posłuchałam mojej mamy, ktora chciała kupic nam wózek. No ta spacerówka jets w wyjatkowo marnym stanie... tzn wizualnie, bo wszystko sprawne. Ale juz trudno ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia_831 - dziękuję za opinie. Będę się jeszcze nad nim zastanawiała.

Misia12- przeglądałam informacje o snap4, ale nie widziałam go na żywo. Dzięki za propozycję. Wagowo jest super.

Bab- wyjeżdżamy przed Bożym Ciałem. Dziękuję za propozycję. Porozmawiam z mężem i odezwę się jakby coś na priv. Pisałam wiadomość do sklepu, gdzie można wypożyczyć nosidla, ale nie odpisali. Będę musiała do nich zadzwonic.

Pola - dziękuję. Pooglądam.

Aim- dziękuję za opinie. Sprawdzę :)

OlaW- sprawdzę też Twój wózek. Dziękuję.

Do góry