reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny, zamowilam bondolino popelina takie:
Link do: HOPPEDIZ Nosidełko Bondolino popelina szare z gwiazdką | pinkorblue.pl

Wczoraj na stronie pinkorblue bylo s cenie 286 zl:)
Potrzebujemy tylko wakacyjnie wiec sie skusilam bez przymierzania;)
Tak jak pisalam priv, myślę że Ci się spodoba ale nie wiem jak będzie w terenie :D moje właśnie schnie bo nosilam po domu jak była chora i całe obslinila:D jakbyś miała jakieś pytania do zakładania to służę pomocą bo ja byłam u poprzedniej posiadaczki i mnie przeszkolila[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova i rozumiem, ze ono jest spomo i macie zielone światło od fizjo?
Bo ja sie wlasnie zastanawiam nad nosidlem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova i rozumiem, ze ono jest spomo i macie zielone światło od fizjo?
Bo ja sie wlasnie zastanawiam nad nosidlem

Fizjo powiedział że jak usiądzie to możemy nosić, ona właśnie usiadła niedawno a My je kupiliśmy na wakacje za miesiąc. Ale zaczniemy już nosic. Ja chcę tak okazjonalnie, Nie ciagle, wolę wozek. Ale np do znajomych wygodniej będzie w nosidle bo mieszkają wysoko a wózka nie będziemy wnosić bo waży 15kg[emoji16]
A to które wybrała Pola jest takie jak ja mam, Agatka w nim ładnie siedzi, a nie wisi. Mój fizjo nie wypowiadał się na temat nosidel jakoś więcej tzn firm itd

Ma któras lampki z ikea do pokoju dziecięcego? Chodzi mi o te chmurki itp na ścianę, jak silne światło daja?
Najbardziej interesuje mnie ten szop/jez za 50zl bo jest na baterie ale nie wiem czy on daje jakieś światło czy tylko go widać, bo chciałabym widzieć przy tym dziecko[emoji1]
2e6cd382ccf560c89128a2fb02da6347.jpg

Mamy duszka z tej serii (kiedyś były duszki, teraz są zwierzątka leśne) i jak dla mnie idealna lampka dla dziecka. Mamy już 3 lata i się sprawdza. Zakładam, że tak jak moja ma delikatne światło, ale dziecko widać bez problemu. Moja zmienia kolory w gamie odcieni niebieskiego/zielonego, ta swieci tylko na biało, ale to chyba nawet lepiej.

Mamy duszka z tej serii (kiedyś były duszki, teraz są zwierzątka leśne) i jak dla mnie idealna lampka dla dziecka. Mamy już 3 lata i się sprawdza. Zakładam, że tak jak moja ma delikatne światło, ale dziecko widać bez problemu. Moja zmienia kolory w gamie odcieni niebieskiego/zielonego, ta swieci tylko na biało, ale to chyba nawet lepiej.

Oo dzięki. Wybieram się po nią już jakiś czas, dzięki za opinię [emoji4]

Dziewczyny, a może któraś ma spacerowke mutsy nexo? Oglądałam wczoraj w sklepie i zastanawiam się czy kupić. Spełnia moje oczekiwania jeśli chodzi o uchwyt, wagę i wygląd. Mankamenty są takie, że nie ma wywietrznika i osłonki na nogi. Może ktoś coś wie?

Zapytam też o nosidło. Chcemy kupić Tula. Czy polecicie jakieś inne? Synek jest długi, ale lekki. Potrzebujemy na okres wyjazdowy. Nie mamy możliwości przymierzyć nosidla do dziecka.

Ja mam mutsy nexo i jestem bardzo zadowolona.Jaki kolor Ci się podoba?Bo szary melanż z jasno brązowa rączka ma wade.Budka żółknie i zielenieje pod wpływem słońca.Uczciwy kierownik sklepu w Gliwicach powiedział to mojemu R.To był nasz typ ale skoro ma taką wadę to wzięliśmy ten ciemniejszy szary z ciemno brązowa rączka

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna_burza mnie odstraszyly kółka, ale to kwestia gdzie mieszkasz. U mnie nierówno jest miko że Warszawa. Uparlam się na pompowane.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia_831- dzięki za informację. Chcialam właśnie jasnoszara tylko z czarnymi uchwytami. Teraz będę myślała o tej ciemniejszej. Czytałam, że te koła hałasuja, to prawda?

Misia - miejski teren. Mieszkam pod Warszawą. Nie zawsze jest równo niestety. Przeglądałam Twój wózek, ale waga za duża. Muszę znosić wózek z 1 piętra. Obecnie korzystam ze spacerówki z wozka 2 w 1. Mam bebetto Murano i waży aż 14 kg.

Do góry