reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny czy któraś ma doświadczenie z takim pasem?
Zobacz ofertę: BABYSAFE SNAP ISOFIX UNIWERSALNY PAS MOCOWANIE Link do: BABYSAFE SNAP ISOFIX UNIWERSALNY PAS MOCOWANIE

Fotelik starszej córki kupowany był pod auto bez isofix i montowany jest tylko na pasy, sprzedanie go by się coś sensownie zwróciło i kupowanie innego tylko dla samego isofixa jest bez sensu (tym bardziej że zadowalają mnie jego punkty za bezpieczeństwo). Ale mimo wszystko zastanawiam się, czy nie zainwestować w taki pas... jakieś opinie?
Ah i dodam, że jest do 36kg, gdzie w końcowej fazie mamy do czynienia z pasem przechodzącym przez pierś dziecka, a nie utrzymującym fotelik...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W końcu kupujemy snap 4. Jak już będę miała to zdam relacje, czy fajny. Okazało się, że taki wózek ma bratenek mojej dobrej koleżanki. Powiedziała, że super się prowadzi. Jego mama też dala przychylne recenzje.Mam nadzieję, że będzie to sprawdzony wybór.
Misia12 - a Ty widziałaś go na żywo? Bo my zamówimy przez internet.

Poranna_burza tak jeździłam nim :) jest spoko, zdecydowanie mniej solidny (ale nie w złym sensie) niż mytrax, ale przez to lżejszy duzo. Pomysl o pompowanych kółkach do niego. Kilo więcej a lepiej jeździ. Bardzo fajny. Wzięłam mytraxa bo nie muszę nosić dużo. Jakbym musiała to wzielabym snap4 z pompowanymi kolkami

Poranna burza też miałam okazję jeździć snapem i też go będę kupowała jak młoda pójdzie do żłobka a ja do prac. Prowadzi się fajnie, jest leciutki, i faktycznie mniej solidny w sensie ma wszystko mniejsze i lżejsze niż joie ale z tego względu, że snap to polowa joie. Ja będę brała na piankowych bo ma być structe do auta. Ale pompowane zawsze można dokupić.

Aha no wzięłam wkoncu mytraxa że względu na rączkę regulowana i brak tylnej osi. Mąż kopal w te z osiami. Za to mam minusa. Tam gdzie łączy się daszek mój syn ciągle wali głową i twarzą, albo próbuje gryźć.

Zamówione. Już nie mogę się doczekać aż przyjdą. Na nosidlo jest obecnie rabat i wychodzi 396 zł w sklepie mamazen.

Załączniki

• Screenshot_20180410-112659.png
    Screenshot_20180410-112659.png
    133,5 KB · Wyświetleń: 102
  • Screenshot_20180410-114712.png
    Screenshot_20180410-114712.png
    278,5 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny wiem że rozmawiacie o takich konkretniejszych spacerowkach ale może moglibyście mi pomoc. Szukam wózka na wakacje, budżet to max 700-800zl.
Podobał mi się baby design click ale ma hamulec tak że mój w to kopie jak idzie więc istotne żeby nie było hamulca w poprzek. Zależy mi na tym żeby był do 8kg, miał dużą budke i rozkładal się w miarę na lezaco [emoji16] znajdę coś takiego?

reklama
Też zawsze kopałam w ten hamulec w moim 3w1 jak z gondolą jeździłam.
Ja kupiłam wózek spacerowy easy go optimo i jestem bardzo zadowolona, duży daszek, rozkłada się na płasko, dla mnie bardzo ważne, bo dużo śpi na spacerach, można dokupić kola pompowane, nie jest jakiś super lekki waży około 11 kg, kosztuje 900 zł

Do góry