reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Monti pamiętaj że u nas składa się pod siedzeniem i wkładka powinna być z dziura.
Kasia gratuluję udanych zakupów. Ja właśnie nabyłam paczkę 98-104 od znajomej za 150. Jeszcze nie odebrałam, ale poprzednia 86-98 byla na wypasie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia wiem wiem, ale czytam o tych wkladkach i bardzo dużo dziewczyn pisze, że ta dziura jest do niczego. Bobas sie wierci i przez to ona bardzo nieestetycznie sie rozciąga. Polecają kupować mimo wszystko wkładki bez otworu i wsuwać rękę pod wkładkę żeby złożyć wózek.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia to w jaki rozmiar wchodzi twój wielkolud że ty już ciuchy na 98-104 kupujesz ?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Bab Grześ się ostal w tyle i jest sredniaczkiem. Po prostu znajoma się chciała pozbyć. Nosi 80 trochę 74 tych dużych.

Aaaaa ok bo już myślałam że przoduje w grupie :)

Ja pewnie za wózkiem będę się rozglądać bliżej września bo siostra ma termin na wrzesień to jej chyba oddamy nasz 3w1 bo bez sensu kupować drugi jak ten nam się sprawdził to i im powinien podpasowac. No i przede wszystkim mniejszy wydatek kupić sama spacerówkę a cały zestaw

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Graco evo mam, w wersji z gondola jest super, wersji ze spacerowka jeszcze nie sprawdzalam:)

Przyszla mamusia graco evo w wersji spaverowej jest tragiczny wg mnie, jezdzimy od dwoch dni, ma tak krotkie pasy ze ledwo da sie zapiac w nim dziecko, te pasy ucislaja ramiona dziecka, masakra. Ma wiecej minusow, ale poprzestane na tym jednym.

Pola, ja nie mam, ale wiem że jest polecane. Najlepiej poprzymierzać różne firmy i wtedy zdecydować :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakby co testowałam mytraxa w terenie. Elegancko pomyka po nierownym chodniku i po błotku. Kółka odpina się bardzo łatwo do mycia. Karmilam w nim Grzesia kaszka więc mogę też dodać, że łatwo się czyści :)

Do góry