reklama
pumelova
Fanka BB :)
Taka typowa spacerówke mam z mojego 3w1 i jestem z niej zadowolona - szukam na wyjazd czegoś lzejszego, przyszła mamusia ten Twój dla mnie za drogi i za ciężki, misia też trochę za ciężki 10kg - no i cena ponad 800zl. Nie chce inwestować w drugi wózek tyle bo wózek na codzień mam, ten ma być tak dodatkowo tylko
Z lekkich spacerowek to jak szukaliśmy to coletto Maya.
Tak to lekki był jeszcze baby design mini, ta moja Verona coto baby i espiro shine.
Ten cały valco snap jest rozreklamowany dobrze, na blogach itp ale po oglądnięciu wszystkich tych wymienianych absolutnie nie jest wart swojej ceny.
Tak to lekki był jeszcze baby design mini, ta moja Verona coto baby i espiro shine.
Ten cały valco snap jest rozreklamowany dobrze, na blogach itp ale po oglądnięciu wszystkich tych wymienianych absolutnie nie jest wart swojej ceny.
Aim to ja np. Uważam że spacerówki baby design i co to baby to porażka. Wrażenie dają jakby się miały rozpasc. Stąd ich cena. Zdecydowanie przy valco czuje różnice. Espiro nie macałam.
Pumelova chyba musisz przymierzyć do męża coby nie kopał i wybrać najtańsza . Też myślałam o drugiej na wszelki wypadek, ale chyba w spadku dostanę maclarena.
Pumelova chyba musisz przymierzyć do męża coby nie kopał i wybrać najtańsza . Też myślałam o drugiej na wszelki wypadek, ale chyba w spadku dostanę maclarena.
Pumelova maclaren quest- teraz jest promocja na limango za 825 zl kupisz, ja chyba bede kupowac. Rozklada sie na plasko, jest parasolka, trzeba bedzie tylko dokupic palak za 50zl.Dziewczyny wiem że rozmawiacie o takich konkretniejszych spacerowkach ale może moglibyście mi pomoc. Szukam wózka na wakacje, budżet to max 700-800zl.
Podobał mi się baby design click ale ma hamulec tak że mój w to kopie jak idzie więc istotne żeby nie było hamulca w poprzek. Zależy mi na tym żeby był do 8kg, miał dużą budke i rozkładal się w miarę na lezaco [emoji16] znajdę coś takiego?
Link do: Spacerówka "Quest" w kolorze niebieskim - MACLAREN - Wyprzedaż w Outlet Limango
Bo to też może kwestia amortyzacji na ramie a nie na kołach-przynajmniej w mojej veronie- rzeczywiście wrażenie jest rozlatującego się wózka ale także naprawdę jest bardzo bardzo solidny i właśnie sprawdza się nawet w jeździe terenowej dzięki jego 'miękkości'
Espiro magic też spoko ale już odczuwalnie cięższy niż pozostałe wymienione przeze mnie mnie, dlatego zależy dla kogo waga jest priorytetem,u nas była, plus właśnie amortyzacja. Ciężko połączyć dobrą amortyzację i niską wagę. Bo dobra amortyzacja jest przy pompowanych kołach A takie są zawsze cięższe. My wytarmosiliśmy ileś tam wózków w kilku sklepach aż się na nas dziwnie patrzyli że ugniatamy i wstrząsamy nimi xd No i wszystkie ja brałam do ręki jedną ręką żeby sprawdzić wagę. Jeżeli waga nie jest aż tak priorytetowa To zdecydowanie pompowane koła są lepsze. Jeżeli każde pół kilograma robi różnicę a wózek wiadomo że będzie użytkowany w różnych terenach wówczas amortyzowana rama taka miękka jakby rozwalająca się () jest super. Jeżeli ktoś ma względnie przyzwoite chodniki i będzie jeździć tylko po mieście to lepiej szukać czegoś na twardej ramie bo łatwiej się prowadzi. Także dużo zależy od tego czy priorytetem jest waga i od tego po czym wózek głównie będzie jeździć.
reklama
pumelova
Fanka BB :)
Baby design mini odpada bo ma hamulec właśnie w poprzek. Coletto maya ma jakąś taka duża budke? Obejrzę
Macalam espiro Magic pro i całkiem fajny, obecnie mój faworyt.
Aim zobaczę te o których piszesz
Nie widziałam magica
Pola dzięki zobacze!
W tym wozku istotna jest niska waga, skladanie, jedna rączka musi byc, amortyzacja obojętnie jaka bo to mam nadzieję że na proste chodniki
Macalam espiro Magic pro i całkiem fajny, obecnie mój faworyt.
Aim zobaczę te o których piszesz
Nie widziałam magica
Pola dzięki zobacze!
W tym wozku istotna jest niska waga, skladanie, jedna rączka musi byc, amortyzacja obojętnie jaka bo to mam nadzieję że na proste chodniki