reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Zuza znalazłam te promocje na pieluchomajtki to Rossmann :) byłam wziąć obiadki bo jest 3+1 gratis.
Od jutra pielęgnacja dziecka 2+2.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia widzę w aplikacji że jest promocja na pieluchomajtki ale tylko rozm.3 a Dominik nosj 4 ;) Może od jutra coś będzie. Kupiłam 2paczki jak była promocja więc jeszcze mamy w zapasie, ale za taką cenę byśmy dokupili na potem. A co do jedzenia do podobnie jak u nas,takie próbowanie na razie:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko przez pierwsze 2 dni tak robiłam. Ale tylko mu smakami natobilam i był większy lament niż jakbym w ogóle nie dała. Więc daje mu tyle ile chce więc ma jeden warzywny posiłek, ale tylko tak daje warzywa które już zna

Misia po 2 tygodnaich od wprowadzenia warzyw mozna mieso.Ja mojej daje juz prawie 1.5 tygodnia warzywa wiec akurat tak wyjdzie .
Miala ponad 5 miesiecy jak zaczela.

Zuza brokul smakowal barzdzooo chuba najlepiej ze wszystkich ale ja wygodna i daje sloik poki co

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza87 widze ze rozkminiacie ulotle i pieluchomajtki to jest ulotka z INTERMARCHE nie z Aucha wazna od czwartku wczoraj [emoji4] polecam apke moje gazetki zawsze jest sie na biezaco. Pozdrawiam
1512768823-a4197758b6850e16-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Tam jest tak troche rozmazany obraz i fakt mozna by pomyslec ze auchan tu ch i tam ch wazne ze zguba sie znalazla [emoji6] a swoja droga te pieluchomajtki jakos zawsze byly dla mnie mniej chlonne no i zima jak chlodno a chcesz szybko przebrac to musisz dziecia z rastopek czy spodenek calego rozbierac bo to nakladasz jak majty a jednak pieluszke zsuniesz spodnie ciach pielucha i juz no i z kupa tez juz ktos pisal ze jest lipa potwierdzam. Fajne do nauki sikania ale na codzien mi nie pasowaly. A do nauki jeszcze daleka droga przed nami [emoji4]

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry