reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Nie no nic się nie stało,miałam nadzieję,że może dopiero będzie. Sprawdzałam też gazetki na stronie Auchan. Może po prostu w Poznaniu nie ma... Szkoda bo cena super.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze przejrzałam gazetki i nie ma tego w Auchan może inny sklep? Za to w biedrze i Rossmann na jedzonko w sloiczkach. Może coś kupię. Grześ jadl już dynie, ziemniaka i marchewkę ale nie wpłynęło to nic ma jedzenie cyca. Ile się daje takiemu dziecku?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze przejrzałam gazetki i nie ma tego w Auchan może inny sklep? Za to w biedrze i Rossmann na jedzonko w sloiczkach. Może coś kupię. Grześ jadl już dynie, ziemniaka i marchewkę ale nie wpłynęło to nic ma jedzenie cyca. Ile się daje takiemu dziecku?

Mój je z 25 łyżeczek. Czyli jeden ziemniak albo jedna marchewka.

Na tym "zdjęciu" które wstawiła Pumelova widać napis Auchan ale może inna data? Mój synek je już od przeszło tygodnia,próbował to samo co Twój i teraz dostaje pół małego słoiczka a jak gotuję sama to daje mu do miseczki 4 pełne łyżeczki. A Ty?

Zglupialam, na zrzucie jest Auchan z lewym górnym rogu więc to musiała być aktualna gazetka bo innych nie widać w tej apce. Dziwne, teraz nie umiem tego znaleźć.. wybaczcie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia a ile grzes zjada? Moja jadla juz dynie, brokula, marchew, dynia z ziemniakiem i zupe jarzynowa jutro i nd bedzie jeszcze pasternak a potem juz zupki wqrzywno- miesne poki co lecimy na sloiczkach dostaje ok pol sloiczka malego na dawke.Te poczatki to tak na probe by dziecko skosztowalo i poznalo innych smakow

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka i jak smakował brokuł? Chcę sama zrobić i się zastnawiam czy gotować na parze czy w wodzie, a jeśli w wodzie to dodać troszkę masła? A co z burakiem? Zwariować można ;p Od kiedy podajesz córeczce warzywa?

Emol to dużo mi się wydaje Artur je, ale to zamiast jednego posiłku?
Zuza u nas poszła mała marchewka na 3 razy (słoiczek)
Maziajka a mięso nie później?
Jadę dziś po brokula z własnej uprawy do cioci to jutro podam.

reklama
Do góry