reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

A nie rozrywacie po bokach przy zmianie?Ja na razie pieluchomajtek używam na noc. W dzień Dada te zielone.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuza coś mi się musiało popsuć bo ja tylko Auchana ogladam, Intermarche nie mam w miescie.. [emoji23] ale u mnie pisało Auchan zresztą sama widzisz[emoji23][emoji23]

Kupiłam używane to krzesełko które masz, z fisherprice. Za 100zl:) tylko muszę wyprać i umyc.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No widziałam Auchan;) Ja mam Inter Marche i jutro lub w niedziele się wybierzemy.
Ja też kupiłam używane,troche drożej bo 130zł zapłaciłam:) Oby dobrze Wam służyło:)

No widziałam Auchan;) Ja mam Inter Marche i jutro lub w niedziele się wybierzemy.
Ja też kupiłam używane,troche drożej bo 130zł zapłaciłam:) Oby dobrze Wam służyło:)

Moje jest pewnie bardziej zużyte, nawet szelki muszę wyprać bo są brudne bardzo:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje już wymyte może stąd to wrażenie;) Też szelki prałam i miałam problem z założeniem ich później xD

A nie rozrywacie po bokach przy zmianie?Ja na razie pieluchomajtek używam na noc. W dzień Dada te zielone.

Zuza tak jak zuzyta to rozrywam ale nowa trzeba jakos wlozyc w calosci [emoji6]
Dziewczyny wiem ze przewijal sie kiedys watek lakierow hybrydowych z alli czy moge prosic o jakis namiar linka lub nazwe polecicie cos??

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski prezent na Mikołajki od dziadka, nie obchodzimy i dziadek wracając z pracy sobie przypomniał. Najlepiej wydane 5 PLN :) na zdjęciu Grześ z babcią na dyskotece.
1512832583-adf0606c3ba2f9e9-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry