Zuza87
Fanka BB :)
Zgadzam sięWow Zuza to faktycznie super okazja :-) :-) :-) ja często kupuję coś w Smyku na promocji, bo o ile zwykle mają wysokie ceny, to potrafią dać dobrą promocję :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sięWow Zuza to faktycznie super okazja :-) :-) :-) ja często kupuję coś w Smyku na promocji, bo o ile zwykle mają wysokie ceny, to potrafią dać dobrą promocję :-)
Za markę:/ jak sobie czytałam recenzję jakiś toreb do wózka to są nawet za 700zl czujesz?! Dlatego chce żeby mi się na urodziny poskladali bo sama nie dam 250 zł za torebke;DKurcze az z ciekawości zajrzalam dzis do smyka zeby obejrzeć te torby. No i sie zdziwilam ze taka nieduza torba a cena z dupy... myślałam ze jest większa. .. [emoji48][emoji16] Nie mogę pojąć kurde skąd taka cena nooo [emoji52]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
700 zl. Jeżuuuuuu [emoji48]Za markę:/ jak sobie czytałam recenzję jakiś toreb do wózka to są nawet za 700zl czujesz?! Dlatego chce żeby mi się na urodziny poskladali bo sama nie dam 250 zł za torebke;D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Torba dla mamy - mój subiektywny przegląd - Mamy Gadżety [emoji23] [emoji23] [emoji23]700 zl. Jeżuuuuuu [emoji48]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom