reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Link do: Plecak & torba DUAL - grey melange ja mam plan taka kupić, aby jak mąż będzie z małym to zrobi sobie z niego plecak a "nie będę jak baba chodził z torebką". Poza tym jak już dziecko zacznie chodzić to mnie będzie wkurzalo że przy każdym schylaniu, podać rękę czy coś a torba będzie spadać z ramienia (bo ta z zestawie do wózka nie ma regulowanego pasa i na jedno ramię za dluga a aby na ukośnie Dac to za krótka. Trochę kosztuje ale mam urodziny za 2 dni więc kupię ja. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1504268133-aaaaaa.jpeg

Dostaliśmy od siostry R taką smycz dla dziecka która nie wygląda jak smycz.Co myślicie o tych wynalazkach?Bo jak czasem widywałam dzieci na takiej typowej smyczy z szelek to mi żal było ale ten słonik pomysłowy[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o torby to przed wyjazdem do ul dostałam od koleżanki taką dużą kosmetyczkę Wittchen i ją używam jako torby do wózka;)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam uważam że takie zwykłe szelki czy taki słonik fikuśny (bardzo fajny) to dobra rzecz. Dla bezpieczeństwa ciekawskiego szkraba [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry