reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja na 56 mam troche bodziakow i z 5 spiochow.Na pewno wykorzystam bo nawet takie dziecko ktore rodzi sie i ma 56 cm jest skurczone i 56 pasuje.
W 62 by sie topilo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na 56 mam troche bodziakow i z 5 spiochow.Na pewno wykorzystam bo nawet takie dziecko ktore rodzi sie i ma 56 cm jest skurczone i 56 pasuje.
W 62 by sie topilo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też. Lena urodziła się 3240g i 54cm i przez pierwsze 1.5 tyg topiła się w 62.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Każdy się topi w ubraniach za dużych na swój rozmiar więc to nie dziwne że noworodek też :D jednak i tak mnie to nie skłoni do zakupu na zapas, za bardzo boję się niekorzystania zakupu a u nas jest spora szansa na dziecko chude ale długie.

No jeśli ktoś ma już z góry powiedziane "to będzie duże dziecko" albo "dlugie" to może się faktycznie mało przydać ale z reguły dzieci ze "średnią masą i dł" zaczynają od 56 :)

Ja jednak pamiętam jak Lena się urodziła i było to mega niewygodne jak ciuszki z niej dosłownie spadały i zawijały z każdej strony.

Przychodzą moje łowy z ali [emoji1]

1497951601-aaaaaa.jpeg

Królik gra, większa gwiazdka piszczy, a misiek jest grzechotką. Doszło po miesiącu.

1497951647-aaaaaa.jpeg

A tu większą wersja królika, która ma w pupie groszki. Doszło po 2 tygodniach.

Super jakość, bez zapachu [emoji4]

Przychodzą moje łowy z ali [emoji1]

1497951601-aaaaaa.jpeg

Królik gra, większa gwiazdka piszczy, a misiek jest grzechotką. Doszło po miesiącu.

1497951647-aaaaaa.jpeg

A tu większą wersja królika, która ma w pupie groszki. Doszło po 2 tygodniach.

Super jakość, bez zapachu [emoji4]

Ja też mam te królika i zastanawiałam się nad zestawem wiszącym, wygląda fajnie.. teraz żałuje, że go nie zamówiłam..
Monti podasz namiary na sprzedającego? ja też szybko otrzymałam przesyłkę ale porównam z Twoim i może jeszcze zamówie

Kurcze dziewczynki a jak wy oplacacie te zamowienia z ali? Ja nie mam zadnych kart kredytowych czy jakis, a to chyba tak trzeba ?

Proszę bardzo

Duży Królik
Link do: Online Shop Cute Kids Toys Rabbit Gift Doll Bunny Plush Toy Stuffed Animal Toys for Children 54*11CM | Aliexpress Mobile

Wiszące maskotki
Link do: Online Shop Music Plush Rattles Crib Stroller Mamas Hanging Baby Rabbit Star Shape Plush Toys Cute Baby Bed Hanging Doll Prams Bunny Mobi LB | Aliexpress Mobile

Zamówiłam jeszcze misia, ale nadal na niego czekam
Link do: Online Shop cute Baby Crib Stroller Toy Rabbit Bunny Bear Soft Plush infant Doll Mobile Bed Pram kid Animal Hanging Ring Ring Color Random | Aliexpress Mobile

Ceny w porównaniu z wersjami dostępnymi w Pl są obłędnie niskie. Chcę jeszcze zamówić lalkę metoo, bo też mam link do sprawdzonego sklepu. Tylko jeśli chce się mieć lalkę z imieniem to trzeba samemu np na allegro kupić naprasowanki
Link do: Store

reklama
Kupię może z 5 bodziakow i z 5 śpiochów, tyle;) my raczej jesteśmy z tych kurdupli także nie spodziewamy się, że mała będzie mieć nawet te książkowe 56cm :)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry