reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Judith, gratuluję zakupów[emoji4]

Alex, śliczna pościel[emoji4] i ta kura[emoji7][emoji7] chyba jednak też się na kurkę skuszę, bo jest śliczna[emoji16][emoji16]

Jeny, Katja jak uroczo[emoji7][emoji7]

Emol, ja mam na pewno za dużo (welurowy dresik, z 5 sweterków - to tak z pamięci, gdybym spojrzała do szuflady to pewnie więcej jest[emoji23]), ale nie mogłam się oprzeć[emoji23][emoji23] zwłaszcza, że większość rzeczy mam z lumpka to nie było mi szkoda kupić[emoji16][emoji16]

Komoda już stoi w pokoju, pod koniec tygodnia mój tata przywiezie pomalowaną szafę i będe mogła dokończyć układanie. Łóżeczko jest niezłożone póki co, bo dopiero wczoraj skończyłam układać rzeczy po przeprowadzce. Jedynie kosz mojżeszowy stoi na swoim miejscu w salonie[emoji4][emoji4]

reklama
Liloone, niektórzy mężczyźni chyba tak mają.. Mój już chciał adidaski do chodzenia kupować[emoji23][emoji23]

Emol, mam krótkie spodenki 1 parę, kilka sztuk bloompersow (czy jakoś tak, chodzi mi o ozdobne majteczki np. z falbankami na pieluszkę) i że 3 rampersy.

Pumelova, jakie śliczne literki[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Muszę też pomyśleć o literkach, chyba sama uszyję dla swojej Antosi[emoji4] akurat kończę szyć girlandemę z gwiazdkami na ścianę tudzież łóżeczko[emoji4][emoji4]

Katja, ten napis rewelacyjny! Ile zapłaciłaś?? Już doczytałam[emoji16]
Super jest[emoji108][emoji108][emoji108]

Olisia, ja bym wzięła beżową (coś jak te jasne elementy na wózku). Ewentualnie coś w stylu la millou toreb ze spokojnym wzorami np. z motywem czarno-białego piórka... Nie wiem co lubisz, więc ciężko doradzić[emoji6]

Dziewczyny, przyszła naklejka, ale ja byłam w sklepie, kurier nie dzwonił na tel. Zostawił sąsiadowi ale mnie nie poinformował. Piękna jest. Właśnie się prostuje, jutro po egzaminie nakleje.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny, napisy mnie zauroczyly :)
Emol czekamy na naklejki zdjecie :)
Olisia moze faktycznie la millou? Jesli cena jest dla Ciebie za wysoka to na fb sa grupy sprzedam la millou lub na olx wystawiane. Mysle ze faktycznie cos z delikatnym kolorkiem , jakies lapacze snow la millou, torba oh my deer jasna z jelonkiem la millou. Popatrz, ale powinno Ci sie spodobac :) ja mam od kompletu do wozka fioletowa i choc srednio mi sie podoba to narazie nie planuje zakupu innej. Pol roku w gondoli a pozniej sie cos pomysli, moze jakis organizer bardziej zamiast duzej torby. Ja raczej nie jezdze na dalekie trasy wozkiem :)

Dziewczyny, przyszła naklejka, ale ja byłam w sklepie, kurier nie dzwonił na tel. Zostawił sąsiadowi ale mnie nie poinformował. Piękna jest. Właśnie się prostuje, jutro po egzaminie nakleje.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
czekamy na zdjecie :)

Katja, Pumelova - cudne te literki [emoji7][emoji7].

Emol - pochwal się efektem [emoji3]. Kciuki za egzamin [emoji110][emoji110]

Kasia, oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale jest sens? Ja też mam na 56 tylko 3 rzeczy które biorę do szpitala i tyle :) jeżeli młody okaże się mały to dokupie po narodzinach a jeżeli urodzi się długi to zakupione 56 tylko by się zmarnowały nieużywane :)

reklama
cudne literki :) też bym zamówiła, jakbym znała imię ;)

Kasia, ja też nie mam nic na 56. Ale uznałam, że ew. kupię już po urodzeniu. Jak się okaże że są jednak niezbędne :)

Do góry