reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Judith, gratuluję zakupów[emoji4]

Alex, śliczna pościel[emoji4] i ta kura[emoji7][emoji7] chyba jednak też się na kurkę skuszę, bo jest śliczna[emoji16][emoji16]

Jeny, Katja jak uroczo[emoji7][emoji7]

Emol, ja mam na pewno za dużo (welurowy dresik, z 5 sweterków - to tak z pamięci, gdybym spojrzała do szuflady to pewnie więcej jest[emoji23]), ale nie mogłam się oprzeć[emoji23][emoji23] zwłaszcza, że większość rzeczy mam z lumpka to nie było mi szkoda kupić[emoji16][emoji16]

Komoda już stoi w pokoju, pod koniec tygodnia mój tata przywiezie pomalowaną szafę i będe mogła dokończyć układanie. Łóżeczko jest niezłożone póki co, bo dopiero wczoraj skończyłam układać rzeczy po przeprowadzce. Jedynie kosz mojżeszowy stoi na swoim miejscu w salonie[emoji4][emoji4]

reklama
Liloone, niektórzy mężczyźni chyba tak mają.. Mój już chciał adidaski do chodzenia kupować[emoji23][emoji23]

Emol, mam krótkie spodenki 1 parę, kilka sztuk bloompersow (czy jakoś tak, chodzi mi o ozdobne majteczki np. z falbankami na pieluszkę) i że 3 rampersy.

Pumelova, jakie śliczne literki[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Muszę też pomyśleć o literkach, chyba sama uszyję dla swojej Antosi[emoji4] akurat kończę szyć girlandemę z gwiazdkami na ścianę tudzież łóżeczko[emoji4][emoji4]

Katja, ten napis rewelacyjny! Ile zapłaciłaś?? Już doczytałam[emoji16]
Super jest[emoji108][emoji108][emoji108]

Olisia, ja bym wzięła beżową (coś jak te jasne elementy na wózku). Ewentualnie coś w stylu la millou toreb ze spokojnym wzorami np. z motywem czarno-białego piórka... Nie wiem co lubisz, więc ciężko doradzić[emoji6]

Dziewczyny, przyszła naklejka, ale ja byłam w sklepie, kurier nie dzwonił na tel. Zostawił sąsiadowi ale mnie nie poinformował. Piękna jest. Właśnie się prostuje, jutro po egzaminie nakleje.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny, napisy mnie zauroczyly :)
Emol czekamy na naklejki zdjecie :)
Olisia moze faktycznie la millou? Jesli cena jest dla Ciebie za wysoka to na fb sa grupy sprzedam la millou lub na olx wystawiane. Mysle ze faktycznie cos z delikatnym kolorkiem , jakies lapacze snow la millou, torba oh my deer jasna z jelonkiem la millou. Popatrz, ale powinno Ci sie spodobac :) ja mam od kompletu do wozka fioletowa i choc srednio mi sie podoba to narazie nie planuje zakupu innej. Pol roku w gondoli a pozniej sie cos pomysli, moze jakis organizer bardziej zamiast duzej torby. Ja raczej nie jezdze na dalekie trasy wozkiem :)

Dziewczyny, przyszła naklejka, ale ja byłam w sklepie, kurier nie dzwonił na tel. Zostawił sąsiadowi ale mnie nie poinformował. Piękna jest. Właśnie się prostuje, jutro po egzaminie nakleje.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
czekamy na zdjecie :)

Katja, Pumelova - cudne te literki [emoji7][emoji7].

Emol - pochwal się efektem [emoji3]. Kciuki za egzamin [emoji110][emoji110]

Kasia, oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale jest sens? Ja też mam na 56 tylko 3 rzeczy które biorę do szpitala i tyle :) jeżeli młody okaże się mały to dokupie po narodzinach a jeżeli urodzi się długi to zakupione 56 tylko by się zmarnowały nieużywane :)

reklama
cudne literki :) też bym zamówiła, jakbym znała imię ;)

Kasia, ja też nie mam nic na 56. Ale uznałam, że ew. kupię już po urodzeniu. Jak się okaże że są jednak niezbędne :)

Do góry