reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Ja nawet nie pomyslalam jeszcze o katarze nie mam nic ani katarka ani fridy ani soli.Takze do szpitala tymbardziej nie biore takich rzeczy..

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

A to chcecie używać tego tylko w przypadku kataru czy na co dzień ?? W szkole rodzenia nam mówili o codziennej pielęgnacji nosa stąd moje zapytanie :D

Jenny mam zwykły monitor i porównywalnie dużo bardziej mi odpowiada. Plus to dwie tacki na criba i do łóżeczka na start. Do Angela kupiłam dodatkową. Fajnie się montuje, choć ponoć do tych typu chicco etc juz ciężej choć jest specjalny dodatek.
Nie kupiłam z niania, bo używam kamery z Motoroli, wiec zbędny wydatek.
Angel nas wkurzal do tego, czasem coś sygnał gubil etc.

Mamusia miałam inny model :)

To do noska, to przyszlosciowo. Nigdy nie wiadomo kiedy się coś przytrafi.
Nie używałam nigdy do codziennej, gdy nosek był czysty.

Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac. Po co gmerac temu biednemu dzieciatku w nosie od pierwszych dni jego zycia. Jak zauwazysz ze cos mu w nosku przeszkadza a po kapieli nos sam sie nie oczyscil to mozna wpuscic kropelke soli ale bez przesady zeby go chodzien meczyc i to jiz w szpitalu. A katarek to tylko przy katarze po co bez.
Co oni w tej szkole rodzenia opowiadaja chyba jakies specyfiki chca rodzicom wcisnac a to do oka a to do ucha same hity

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Też mnie zaskoczyła ta codzienna pielęgnacja i gmeranie w tym nosie specyfikami na co dzień, ale zawsze wolę się doinformować od osób, które już miały z tym do czynienia bo teoria a praktyka to dwie różne szkoły :)

Mamusia muminka nie daj sie jak juz urodzisz bedziesz wiedziala najlepiej co Twojemu dziecku potrzeba a w razie watpliwosci chetnie sluzymy rada ja Was czytam ale jak juz kto inny odpowiada to nie powielam ale dzis z tym nosem to nie moglam juz sie powstrzymac sorrki [emoji5]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Wendy no dokladnie.Moj Jas urodzil sie w marcu to jeszcze wiosna pogoda rozna ale mu nic w nosie nie gmeralam..a teraz lipiec to juz w ogole mysle ze nie bedzie potrzeby jak jakas "koza "bedzie wystawac to sie wyciagnie i tyle ale nie zeby codziennie ..w razie W mam sol.

Fride z Jasiem kupilam jak mial chyba z pol roku i dostal pierwszego kataru.

Do góry