reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Maziajka świetne te butki [emoji7] jejku jak ja bym chciała mieć córeczkę [emoji56] Alex fajnie te cudeńka [emoji7]Jenny84 nie polecam używanych laktatorów. Moja przyjaciółka miała używany i mimo wyparzania złapała jakąś bakterie i miała duże problemy z karmieniem później ☹️ czasami lepiej wydać kilka dyszek więcej na nowy i mieć spokój. Ja miałam ręczni laktator z Chicco i byłam bardzo zadowolona, nie podrażniał piersi i sutków, był delikatny i prosty w obsłudze. Używałam go w sumie w weekendy jak jeździłam do szkoły, sporadycznie w tygodniu, ale jak dokupisz odrazu butelki do zestawu to można je bezpośrednio podłączyć pod laktator, wtedy mąż miał gotowe mleczko odrazu w butli :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zobaczcie to z allieexpress dalam za nie z przsylka 8zl! Dotarly w 2 tygodnoe sa cudne!!!!
1497279765-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny które mają materac Hevea, jaki model kupiłyście? I z jakim pokrowcem? Bo widzę że jest kilka do wyboru i nie wiem co najlepsze.. ;)

reklama
Bucików mam chyba z 50 par-nie kłamie, serio...od siostry mojego R tylko mi.miejsce zabierają... chętnie bym porozdawała ale nie mogę bo u.nich w rodzinie jest taka zasada że wszystko ma wrócić do właściciela... głupie...bo jak się zniszczy to co?mam odkupywac?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry